nyår

Amen sha! Jag skriver ett blogginlägg, jag är rätt packad men ska försöka skriva fint.

Sitter hos ellen nu och krökar och det är nice men tror att vi ska dra till klittmarie snart. YEAH.

Fuck jag är packad och får radera allt massa gånger innan jag kan skriva rätt. HAHA.

Varsågod.

GOTT NYTT ÅR!






Ikväll blir vi punkare

Amen sha!

Har haft extremt mycket för mig, som att äta toast i tvättstugan, färga Bjurres hår, äta en jävla massa cheeseburgare. You know, det vanliga.

Idag har jag ätit och kollat på tv, mycket produktiv dag. Ska dock hoppa in i duschen snart och städa lite, sen bär det av på maskerad minsann! Jag och Bjurre ska vara punkare, bra tryck! Har inte bestämt vad jag ska ha på mig, hur jag ska fixa håret osv men problem är till för att lösas helt enkelt.

En liten parentes sådär, jag skulle döda för den här jackan...

Image and video hosting by TinyPic



kalkonens heliga dag

Det är dagen D, kalkonens dag. Jag äter bara kalkon en gång om året och det är på juldagen. I can't fucking wait. 40 min kvar, sen får jag svulla. ÅÅH.

Idag har jag frusit och varit med Emil i kanske en timme haha. Men det var fint, och jag fick två fny. Jag har dock inte bestämt om jag ska ut ikväll eller inte. Det låter ju inte helt fel men frågan är om man orkar. Jag ska ju gå på rean imorn också så...


Jag vill måla mina naglar på ett sätt men jag vet inte om det blir fint. Har jag vatten i lungorna?


Image and video hosting by TinyPic



julens hetta

Fyfan vad jag älskar min nya parfym. Jag borde börja samla på parfymer, jag får liksom två om året. Ökar jag det till fyra blir det ganska snabbt rätt många. Fast jag brukar inte använda parfym... Nu ska jag göra det.

Jag ska även bli en bohem. Klä mig i tusen skynken plus överdrivet vida byxor och prickar i ansiktet, gärna målade med en helig färg från de djupa bergen i Indiens cameltoe. Jag ska lära mig att kommunicera med väggar och jag ska tala oavbrutet om kosmos. Sedan ska jag dansa i månskenet för att fånga upp energin från dess strålar.
Dock ska jag vara en unik bohem. Jag ska äta ko, gris, lamm, lite vafan som helst de stoppar i maten nuförtiden. Dessutom ska jag totalt ignorera att frukter besprutas med bekämpningsmedel osv. Jag bryr mig bara om rökelser och att meditera, den roliga delen.

Julafton tog slut för 10 minuter sen. What a shame, trots att den är som vilken dag som helst, utom att man får presenter, god mat och massa jävla godis. Så det är som en vanlig dag med lite förbättringar.
Fast jag har inga fny, det är inte en förbättring, det är en skam. Känns lite som en förbannelse. Typ "Du får massa gott och skit men du får inte njuta av det fullt ut för jag ger dig endast två cigaretter denna dag".

Amen hörni, hoppas ni hade en bra julafton och glöm inte att äta kalkon imorn. SHIT nu längtar jag tills imorn, fuck vad gott med kalkon och hasselbackspotatis. MMMMMMHHHHMMMMMMM.







D-D-D-DOPPA!

Imorgon får vi alla doppa. Hur känns det?

Här sitter jag och lyssnar på Super Mario och saknar Fillut, den ständiga röjbruden!
Har även fått höra av min pappa att jag borde äta mindre idag. Tack och god jul far!

Igår bytte jag och Bjurris julklappar. Han fick BMTH-biljett och superman kalsonger. Jag fick super awesome underkläder. Och juleskum av hans mamma, tack mamma Bjurling!

Jag hade två julaftonscigaretter, jag rökte en av dom nyss. Kunde inte motstå frestelsen. Då har jag en imorn i alla fall. Dessutom har jag dagens choklad i chokladkalendern kvar men jag är mätt så jag orkar inte äta den...

Något annat intressant är att klockan är halv åtta den 23e december och jag har min mammas julklapp kvar. Jag kan inte rita så en teckning är det inte fråga om. Nina, planeringens gudinna.

Nu får ni ha en riktigt god jul annars vet jag inte vad jag tar mig till.



Image and video hosting by TinyPic
Nån gammal jävel som jag tog på julafton för 2 år sen. Ojoj fotografennnnnnn



men jag vet att den som dör får se

Du är störd, men du har koll.

Blev inget krök igår, dock kom Bjurre hem till mig, packad och helt stelfrusen. Skulle möta honom men gick förbi för han såg ut som en gubbe. Jag blev ju rädd.

Idag har vi tagit en promenad till kiosken, druckit cola, ätit snickerskakor (GOTTTTTTT) och tittat på Tomtejäveln är far till alla satans barnen.

Om du är rädd, sluta med det.

Imorn ska jag sova hos Bjurre, sen kommer Felli på morgonen och då jävlar blir det glöggfrukost så det stänker om det. Sen drar vi till domkyrkan för avslutning, kristna som vi alla är...

Nu tänkte jag sova och drömma om glittriga enhörningar, superman, snygga människor, starka såser och stora julkappar.

Hej och godnatt, jag gillar glitter.



Image and video hosting by TinyPic






Jag hade inte bangat

Image and video hosting by TinyPic



Nu får du ta det lugnt

I wanna burn tonight.

Gårkvällen började hos Oli där vi förkrökade lite, sedan drog vi till Ågatan 11 där det var alldeles lagom trevligt. Lite cider, lite jack och cola och lite sköna människor. Sedan blev det ett fuck för dyrt McDonald's meal och bilen till Erik fort som fan då han var nykter som en orange jävla apelsin, typ.
Vaknade idag, inte bakis (!!!), drog massa mat, åkte hem, drog massa mat. Ja, jag tycker om smaken av mat.

Nu ska jag vila och dricka kaffe, sen fixa mig och se till att det blir k-rök ikväll igen! Hatar att vara trött men ändå taggad, man blir så splittrad, typ som ett glas som man av misstag kastade in i en betongbyggnad som inte hade några fönster men som hade gräs på väggen. Gräs som växer på väggar är konstigt...

Sen kanske jag ska tillägga att jag och Erik firar två månader idag

Fillan tycker vi är ett av Uppsalas finaste par. Det tycker vi med!



Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic
Du är finast. Duede.



I natt är hela staden vår

D-d-d-dansa! Mår inte så jättebra men det är bara att köra en iprenjävel på det sen röjer vi!
Vettefan vart jag ska än, kanske blir till Andy eller nått annat skoj, kul och roligt där man kan köra en wiplash till Super Mario.

Moa var kriminell idag, hon plankade på bussen, TVÅ gånger. Snart börjar hon skjuta heroin och stjäla glassar från små oskyldiga barn. Jag vill titta på då.

Nu borde jag köra ner lite mat i halsen, torka håret, platta håret, fixa håret, putsa kanonen invärtes, utvärtes.

Time isn't wasted when you're getting wasted.


Ha en förjävligt bra helg och glöm inte att förstöra någons hem och dansa till Gaga hela jävla natten.


Generals-John älskar alla. Utom Voldemort.



Image and video hosting by TinyPic






These bitches want me for my money

But I can't complain!



Image and video hosting by TinyPic



Space monkey

JAG LJUGER SÅ BRA!

Idag har jag varit i skolan, åkt buss, blivit en internationell rockstar. En vanlig dag med andra ord.

Nu lyssnar jag på White Stripes och det tycker jag är kul. Det vill jag göra.

Ska jag färga håret knallrött? Jag vill det. Något annat jag vill göra är att titta på Tjenare Kungen. Och så vill jag vara punkare på 60-talet.

Fyfan vad jag vill ha Peace and Love också!!! Ska bli så brutalt guldigt, I'm tellin' ya! Vem fan behöver vinter, när sommaren finns? Så fort snön är borta ska jag ta fram min skateboard, for old times sake. Sen ska jag ta på mig shortsen när det blir varmt och till sist så ska glajjerna fram fort som fan!




Image and video hosting by TinyPic
Min hårfärg i somras... Erkänn tung!







U ain't crunk

Image and video hosting by TinyPic



Ska vi glömma det som var och strunta i det som blir

Jag vill så jag borde.



Ny tid, ny strid. Dagen innehöll en starkt ogillad engelskalärare som gärna förklarar att turd betyder bajskorv. Den innehöll även Love Actually, kalopps, ilska, värme och trötthet of doom.

Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.


Vill vi inte alla ha lite sommar, vara lite hårda, supa lite, köpa en liten limpa, åka lite båt, lapa lite sol, sjunga med lite till några vackra låtar sent en liten sommarkväll?
Jag vill. Så jag borde. Och jag ska. Sen.



Image and video hosting by TinyPic



You're not supposed to understand

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic



I ask myself every day

Image and video hosting by TinyPic



Min mandom är hård som granit

HI! Or was it HIV?

Dagen har bestått av shopping i Stockholm. Köpte lite kläder, en ring, några julklappar och hårvårdsskit.
Och ett snyggt jävla backpatch med Ramones!

Vidare planer för dygnet är ett stort intag av kaffe, några ronder Tekken med Bjurris och att äta.
Känner för fest men jag skulle ju vara nykter den här helgen då jag har plugg att göra, och dessutom har varit packad varje helg sen sommaren ungefär. Haha, bra tryck!

Det ligger glitter på mitt skrivbord.

Nu ska jag äta ur min Hello Kitty-kalender och fortsätta längta efter årstiden som vi här i Sverige kallar sommar. Jag behöver just den årstiden och allt vad den medför. Festival, Alicante, godnatt-cigg klockan sex på morgonen, fylla som slutar i en rockkonsert på en stol på en brunn där jag är rockstar.




Image and video hosting by TinyPic

Backpatchen som jag köpte idag! Lite pilsk blir man ju.






F-F-F-FRIDAY!

Amen sha alla presidenter därute!

Baby, I just wanna dance.

Thank god it's friday! Dagens uppdrag har varit att överlåta mig till tandläkaren, utbilda mig och skriva klart en såkallad analys på en såkallad bok. De två första är lika avklarade som högstadiet är. Det sista är ungefär lika avklarat som julklappsinköpen.

Snart kommer min kamrat Adde och vi ska lyssna på schlager och death metal tills våra öron spyr blod och vax. Bra tryck!

Imorgon blir det huvudstaden med min kära mor och sedan ska jag spela playstation med min käre livskamrat, min bättre hälft, mitt ligg.




Sug och svälj, trevlig helg säger Generals-John med besättning!


Image and video hosting by TinyPic



Wednesday.

Image and video hosting by TinyPic



Tuesday.

Image and video hosting by TinyPic



Monday.

Image and video hosting by TinyPic



Jag vill bara dansa

Och älska lite grann som bara kära kan.

En helg av alkohol, trötthet, pizza, Mc Donald's, Dr Pepper, Äkta Svensk Hårdporr och den finaste människan ni någonsin kan tänka er.
Söta lilla rara, underbara.
En helg av synd och av längtan efter jeansjackor och kvällssol.

Torrt badkar förvandlas till blött badkar och duschdraperier faller. Billig vodka intas, vi sväljer helst innan smaken gör sig påmind. Effekten är värd priset, dansen är värd smaken.

Sen får vi inte glömma bowlinghallen, kinamaten och min kära vän som åt tills hon spydde.



Image and video hosting by TinyPic


Är Dr Pepper cherry gott en måndags kväll som denna mån tro?
Svar ja.



bottle pop

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic



Like the hardcore bitches we are

Image and video hosting by TinyPic



Lesson of the day

Image and video hosting by TinyPic








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!