Bad bitches, I'm your leader.

dsfsdf





stress has been eating me recently .

Oj... Har fan inte skrivit på hela veckan. Kan ha att göra med att den började med en dag extra helg då jag fick lite av ett nervöst sammanbrott i måndags. Fast jag vände det till något bra och satt hemma och pluggade hela dagen.
Resten av veckan har mest bestått av plugg alternativt träning.
Igår var jag på spelning och såg bland annat Axels band Acidiun (gilla dem på facebook). Jag trodde att de skulle spela först så jag tryckte en pizza på 5 minuter. Självklart spelade de sist, d.v.s. runt halv elva.
Sov typ halva spelningen, är dock inte förvånad med tanke på den här veckan. Stress stress stress.

Ikväll lutar det åt filmkväll hos Axel, fett mysigt. Blir ingen festande i helgen av två anledningar. Jag håller på att bli sjuk (jag kan verkligen inte missa något i skolan, det blir min undergång, tro mig), och att jag har två muntliga redovisningar på måndag och en del annat nästa vecka, så  jag har inte råd att vara bakis någon av dessa dagar.
Älskar när alla ens val i livet beror på skolan.



sfgsfgfg

Jag vill ha en snöig tomt igen.




Everyone has aids.

Amen shaaaanare! Igår var det mys, jag var gullig och bjöd Felli på pocorn och cola. Filmen var riktigt bra, se den!
Idag sov jag till halv ett, duschade och fräschade upp mig som själva satan. Känner mig som en nyfödd tvättbjörn nu. Typ.
Ikväll blir det krök hos StålhaneN och jag är pumped. Det klassiska rosévinet ska konsumeras ikväll.
Jag älskar när jag ska på fest och tänker typ "nu ska jag sminka mig annorlunda och prova något nytt!" och när jag provar den där nya exotiska sminkningen så sminkar jag mig exakt som jag gör varje dag utom att jag byter ut den silvriga ögonskuggan mot guldig ögonskugga. Whoaaaa shiieeet jag är så läskigt nyskapande!!!

Anyway, nu måste jag sminka mig, byta om och helt enkelt turn my swag on. Heiiiiiiiii!


dsfsdfdsf





Öl smakar kladdkaka i lappland.

TJA! Tänkte slänga in ett ord eller två sådär innan jag drar till stan. Ikväll vankas det nämligen bio! Breaking Dawn och popcorn står på menyn, soft.
Nu ska jag fixa mig lite, förbereda paraplyt och sedan ge mig av ut i regnet. Kriget i Afghanistan? Bögarnas fel.

Ha en trevlig friday friday gotta get down on friday!


sadsadssabghgh





I know that I shouldn’t but I enjoyed it.

Imorgon är det fredag, och ni vet vad ni måste göra på fredagar? GOTTA GET DOWN ON FRIDAY!

Efterlängtad helg, glada dagar, rosa vin. Glitter på ryggraden? Inte synligt för blotta ögat i alla fall. Men det kommer, tro mig.
Cashflow och babyboom, jag ligger steget före för jag tjuvstartade. Jag önskar att allt vackert gick att fota. Om jag hade en bättre kamera vill säga, nu skulle det vackra ändå bli oskarpt och fel färg, och skulle inte det ta udden av skönheten? Kanske, om man tänker logiskt. Men jag är inte känd för att tänka logiskt, jag tror att skönheten ligger i det oskarpa, suddiga och kanske ibland osynliga.

Nog om tomtar och troll, enhörningar och trollkarlar.
I helgen blir det förmodligen bio, förmodligen vin på en balkong i Uppsalas skuggiga dalar. En sång för din betong?

Godnatt beverly hills!


r345fsdf






See the world behind my wall.

Theres a girl who gives a shit
Behind this wall
You just walk through it


dsfcss





Det här kan va nu.

Jaaa för att summera helgen: Bra.
Blev väl enligt vanliga mått för full, men hade en sjukt bra fylla så enligt mina mått var det alldeles perfekt. Trots att jag var tvungen att bli påmind om det dagen efter.
Igår somnade jag direkt efter skolan och drömde om Foo Fighters och hyvelmaskiner som köttade sönder mig. Sedan drog jag och tränade vilket självklart gjorde mig för pigg för att kunna somna sedan på kvällen.

Var glad men trött idag, blev påmind om alla %##&/(#Q"Q uppgifter och prov. Men visst älskar man skolan lite extra mycket när stressen gör att man måste börja käka piller för att inte må skit fysiskt?
Känner mig lite trött på allt just nu men det är bara att kämpa på, snart är det jullov. Nu ska jag väl plugga, vet dock knappt vad, känns som att min hjärna bara rensar bort allt jag behöver veta. En sak vet jag dock, ikväll ska jag gå och lägga mig senast nio. Min kropp skriker det åt mig.



fdgdfgsdf





We found love in a hopeless place.

Tjaaa!
Har fixat mig för ett tag sen, nu tänkte jag hjälpa till med middagen lite smått sådär.
Är fett glad idag och ikväll blir det krööök! Rosé står på menyn såklart. Kanske lite heligt vatten också? Kanske en enhörning med raybans?

Cheers (drink to that)

Nån som vill ha en vänskaplig kram? Det är lugnt, jag har en hel limpa. Vi hittade ju faktiskt kärleken på ett hopplöst ställe. Snacka massa skit, jag har inte alls panik.

Break a sweat on the floor.



dsadsada





I've got a dirty mind.

Amen sha! Dagen har bestått av franskaprov, idrott och labb. Soft.
Drog även ner på stan och köpte lite livsviktiga saker, typ glittrigt nagellack.

Nu blir det pizza till middag (taggad som fan, hungrig som fan) sedan blir det bara att ta det lugnt och kolla på Idol. Är lite för sliten för att hitta på nått, har sovit skitdåligt den här veckan. ÄR JAG JAGAD AV DEMONER TRO?!?!?
Kanske bara en demonliknande men snäll katt. Ingen vet, det är det som är mystiken.

Anyway, in this moment är min bror på väg in till stan för att köpa Skyrim. Eftersom det är en så stor hype kring det bestämde jag att jag ska spela det ikväll. Kanske fastnar man. Again, ingen vet.



dsfsdfsdf

Jag imorse osv.





You're just my type oh nana nana

Baby, you're a challenge.

Ledig idag, spenderat dagen med Adolf och TVn.

Nu sitter jag och lyssnar på varenda låt som stavas kärlek+fest. Jag gillar den kombinationen, den är bra. Typ som kyckling och fritös. Lägg kycklingen i fritösen och där har du jävla god mat. Varför är det så lätt att jämföra kärlek med mat?

I'm crazy but you like it, loca loca loca.

Nej nu ska jag väl plugga franska, har prov imorn. Sedan ska jag somna, sedan ska jag vakna. På mitt bästa fredagshumör någonsin. Och jag ska vara fett positiv, fett snygg, fett grym.
Fixar du festen? Skulle uppskattas.


dsadsads

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic





Utvecklad som fan.

Amen sha!
Idag gick jag i skolan till två, sedan hängde jag lite med Adolf innan jag hade utvecklingssamtal. Det gick bra, trots en IG-varning i matte. Det mest positiva var väl min frånvaro som förra månaden låg på endast 2%. Bra jobbat Nina, jag är stolt över dig.
Tror att mamma blev ganska glad hon med då hon efter utvecklingssamtalets slut köpte ett par leggings och ett läppstift till mig. Tack mami, hihi.

Nej nej, nu är det snart dags för middag (jag gjorde skitgod tsatziki), sedan blir det vattengympa. Jag, Kajsa och tanterna. Så det ska vara.

Heiiiiiiiii!


refgerge

Random bild osv.








Young favorites.

BITCH!

Hej hej hej! I'm gonna be huge this time next year, om ni ger mig en krona var.

Idag har jag varit i skolan, vi hade rollspel osv. KUEL KUEL!
Nu är jag hungrig som ett as så tänkte hjälpa till med middagen så att det går fort som fan. Sedan ska jag träna, shake that healthy butt ni vet. Efter det måste jag plugga NK för tydligen har vi prov imorgon. Niiiiice, vilken härlig måndagsöverraskining!!! Nästan som glass på en rosa pinne. Med strössel.

Glittra med mig i solen? Inte som Edward Cullen, mer som Nicki Minaj.



fsafsaf

Jag är glad idag och ville ha en färgglad bild. Den här är färgglad och fin. Okej?





Nothing but the beat.

Always look on the bright side of life.

Jag har alltid varit ganska bra på det, utom på sista tiden. Jag har varit så jävla nere och inte orkat ta itu med någonting. Sorry about that, ska skärpa mig på riktigt nu. Jag kommer på mig själv med att vara en sur jävel som klagar på allt, jag hatar ju sånna?! Nej, man ska leva som man lär. Så nu ska jag också göra det. Det är ett löfte som jag ska göra allt för att hålla.

Så om EMA's i år då. Selena Gomez var en riktigt bra host tycker jag. Inte nog med att hon är förjäkla snygg, jag tycker att hon dessutom hade det mesta som gör en bra host. Synd att hon är tillsammans med Bieber bara. Don't get me wrong, hans uppträdande var riktigt bra och jag tänker inte säga att han inte har enorm talang. Men som så många andra kan jag inte låta bli att störa mig lite på hans omanlighet. Selena kan bättre!
Sen var Gaga riktigt bra som vanligt, jag hade dock velat se mer av hennes ansikte! Den där parabolliknande masken gjorde henne inte riktigt rättvisa.
Och David Guetta, hur du lyckats trollbinda mig med så många andra. En riktigt grym DJ och en tillsynes mycket glad och energisk man. BIG THUMB UP!!!

Och LMFAO, det krävs så få ord, bara tre faktiskt. Jag älskar er.


dsadsad

hghgfh

fsdfsdf






European Music Awards.

Tja grabbar!
Igår var det halloweenfest i ett helt främmande hus. Det bjöds på tårta, och även cider om man var med i buffalo. Jag var det. Det var mycket roligt, alla var ordentligt utklädda, utom jag då. Tidspressen gjorde att jag fick förlita mig på lite creepy smink, som tidigare nämnt. Jag kom hem vid två, gick och la mig för att vakna vid fem och må jättedåligt. En del av mig måste ha sovit då jag fick för mig att det låg ett träd bredvid mig som tog hand om mig.

Idag har jag bara legat i fåtöljen och tittat på MTV's pepp inför EMA's ikväll. I'm pumped! Pappa har gått med på att överlåta tv:n till mig för kvällen så nu kör vi. Känner mig som ett barn på julafton.


esrfsdfd





I'm not stuck forever you know.

Blev hemmakväll ikväll. Idol osv. Inte okej att Amanda P hängde löst igen, och jag förstår inte varför alla hatar på André. Nog för att jag hört mycket om hans personlighet men jag tror att de flesta, precis som jag, inte känner honom och därför bör döma honom efter talang, vilket i alla fall jag anser att han har.
Men visst, bedöm folk efter deras hemska personlighet som ni "hört att de har", det är okej med mig så länge ni inte klagar när andra gör likadant. För let's face it, hade jag lyssnat på allt folk sagt om människor hade jag inte velat bli vän med någon. Och hade allt som sagts om mig varit sant hade jag inte varit mycket att hurra för heller.

Men nu skiter vi i att snacka rykten för de kommer alltid att finnas, och de flesta kommer alltid att vara ren lögn. Och ja, jag klagar. Dock finns det en regel om man klagar, man ska fan inte vara boven i dramat för det är det värsta jag vet. Folk som klagar på falska ryket men sprider dom själva.

ANYWAYS! Slö kväll, men ändå fanns det där lilla stänket av stress. Varför? För att jag ska på maskerad imorgon och jag vet inte vad jag ska klä ut mig till. Det lutar åt att göra en fuling och helt satsa på läskigt/äckligt/blodigt smink som helt enkelt får bli min kostym. Tråkigt? Ja, men bättre än ingenting. Ingenting är ju förfärligt tråkigt.




sadsdgfgth

Något sånt kanske.





Silence has been killing you.

Screaming deep inside of you...

Fan vad rätt han hade. Den där utomjordingen med konstigt hår men vackra kindben.

Anledningen till att jag inte skrivit något här är att jag inte har gjort någonting alls. Eller okej, i tisdags var jag på stan, åt thaibuffé, påbörjade ett krök men åkte hem osv. Och igår boxades jag. Men annars har jag verkligen inte gjort någonting, inte ens lämnat huset. Känner mig helt död bara, som att det är oljud överallt men jag hör bara tystnad. Vänner, nu är det nödläge. Ni måste väcka mig ur min dvala. På lovet ska man ha jävligt kul, och sova. Men jag har bara sovit. Kommer inte komma ihåg hur man går upp ur sängen på måndag om det fortsätter såhär.

Imorn är det fest osv, men jag känner att jag måste värma upp idag. Let's go let's go let's go let's go, let's go ner på stan? Och vi är fulla som fan? Whao whao whao?



fdsfdsfds


?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!