Helt jävla sjuk

Tja! 40 graders feber och hosta of doom är mindre nice. Men jag kämpar på. Idag har jag till exempel gått upp, suttit framför tvn och nu sitter jag då alltså framför datorn.

Kanske missar man sin pojkväns 19-årsfest, det lät ju ganska ovärt. Men ärligt talat blir jag bara sjuk när jag ska göra något roligt. Halsfluss på konsert i mars förra året när jag även skulle köa tolv timmar innan, fick halsfluss dagen innan p&l i somras. Hade underbara första dagar då, verkligen! Sedan fick jag någon konstig åkomma som ingen lyckades klura ut när jag skulle på en fest jag verkligen ville gå på. Och nu detta.

Förresten, om någon inte märkt det än så är jag otroligt bra på att tycka synd om mig själv! Jag är självömkan personifierad. Jag är medveten om det men tänker inte ändra mig.

Jag längtar tills jag får ta nästa ipren.

Nu är det nog dags att... Sätta sig vid tvn igen.















Let's fuck, fuck, fuck, fuck, fuck!

Bring me the horizon var förjävligt, äckligt, underbart, sjukt jävla bra! Moshade mig död och låg på golvet ett tag efter en wall of death. Brukar få panik av att vara nertryckt under ca tre pers och dessutom vara omringad av massa människor som springer runt och attackerar varandra haha. Men nu låg jag och chillade för jag kom på att panik sällan gör situationer som denna bättre.
Lyckoruset håller fortfarande i sig, ikväll blir det nog k-k-k-kröka! Måste ju fira de goda tiderna för fan.

You'll never be younger than you are tonight.

 

Tja, det är fredag, sol, krök, jag var på BMTH igår. Ska jag säga något negativt om tiderna är det väl att mitt hår är rätt äckligt just idag. Men för stunden ignorerar vi det och lever!

Alla ba LIVE SLOW - DIE OLD! Jag ba LIVE FAST - DIE YOUNG!

I can promise you one thing, death will take us all.

 

 

Image and video hosting by TinyPic
Lugn, det kommer tillbaka!





Kick it.

Bra dag, som fan. Vet inte varför men allt har flutit på asså. Kom dock på för ca 1 minut sedan att jag glömde att köpa hårspray idag. Pallar inte, stort behov! Har en kass jävel från ÖB nu hahaha. Måste ha min rosa proffs annars dör jag. Nästan så att jag frågar pappa om han kan köpa på vägen hem. JA, fan vad smart jag är!

Nu måste jag plugga och fixa grejer tills imorn, taggarååå!


Image and video hosting by TinyPic







Make it happen

One thing is true, there's always a brand new day.


Är nyvaken, så mina fingrar vill inte riktigt följa med när jag skriver, gott. Men, imorgon är det BMTH, imorgon!
WHEN I SAY HELL YOU SAY YEAH!

Dagens planer är väl att gå i skolan, köpa hårspray, plugga, fixa tills imorn. Måste ha matsäck och grejer haha. Dagisutflykt rätt till moshen. Man ba tja jag är på som fan, vad sägs om en donut?!

Dagens låt är helt klart BRING ME THE HORIZON - ANTHEM.

Nattens dröm var värd kanske fem solar av fem. Drömde att Kim och Danne båda hade babyrosa hår, stod i bara kalsonger hand i hand med magarna tätt tryckta mot varandra och sjöng "lalalalalala" med jätteljusa röster.
Yes, I have a sick mind.

Nej nu ska jag fan äta frulle asså. Ha en trevlig dag gott folk, må gud vara med er! Eller?


Image and video hosting by TinyPic
Aaaaaaah, mitt öga är det allseende ögat. Akta er!







So come a little closer, tell me it's all in our heads.

Vaknade imorse, så var den dagen förstörd.

No emo, har fett ont i magen. Börjar tröttna på det här med att jag mått dåligt minst några timmar om dagen i 1-2 månader. Kanske dags att uppsöka läkare?

Mår jag såhär dåligt på BMTH dör jag fan. Det skulle inte ens vara okej.

Hemmafester och en stulen bil.

Idag har jag vaknat, somnat, vaknat, somnat och sedan vaknat igen klockan 14.30. Utöver det har jag funderat lite, på störande människor till exempel. Typ folk som är så jävla omogna och leker något, och så är det jag som ska vara den yngre. Förstår inte varför en del människor inte bara kan vara trevliga och sluta tro att de är bättre på något sätt när man nästan skulle kunna säga att det är tvärtom. Nej för jag är ju 94, så liten och oförståndig. Som om jag skulle kunna ta ansvar för mitt eget liv? Är det så jävla jobbigt att ha någon yngre runt sig får ni väl gå i terapi då. Knappast jag som behöver hjälp här.

You can talk all you want, but my skin is really thick.



Usch, vad jag vill ha septum, chestpiece, sommar och sol.



Image and video hosting by TinyPic
Så jävla snygg!







Cut me up and wear my skin

Fillan och Anna blev slaktade i Super Smash Bros i fredags!
Igår lekte jag med Adolf hela dagen och natten.

Idag är inget inplanerat utom att Bjurre kommer hit, fast jag behöver plugga. Dessutom kom jag idag på att jag helt enkelt måste skärpa mig med träningen osv haha.

Jag kommer vara ful i några månader nu. Måste låta mitt stackars hår vila från hårspray, tupering och allt vad det är. Kör på uppsatt i fortsättningen. Då kommer det kanske både läka och växa till sommaren!
På tal om sommaren, jag avlider snart. Speciellt när jag vet att i sommar kommer jag vara rik, ha längre hår, kunna bada i min pool när jag vill, kunna sitta ute och äta, kunna gå ut och röka utan att få köldskador, kunna ha min älskade skinnjacka (eller okej på våren i alla fall).

Jag gråter lite blod när jag tänker på vintern.

MEN PÅ TORSDAG ÄR DET BMTH SOM GÄLLER. Fy FAN så bra. Det lyser upp vintern lite. Eller ganska mycket, typ som en ikea-lampa som vart trasig och stått i vardagsrumshörnet hela vintern. Sedan en dag lyser den upp hela vardagsrummet och alla kan se sina popcorn igen. Fast den slocknar igen sedan, men då är det inte långt kvar tills solen kommer tillbaka igen efter en lång, hopplös vinter.




Image and video hosting by TinyPic






Hej hej hej jag är bara 14 år

Kom och se på mig, kom och ta på mig.

Ligga? Jag ska.

Idag är det tre månader med Bjurre. Inte illa! Han kommer hit om några timmar typ, soft.
Han ska få mat och sex, ännu bättre.
Han träffar gamla polare på bussar.

Jag var död idag. Jag är nog död fortfarande. På det ska man plugga, awesome!

JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD PÅ BMTH.
Den 27e är jag i himlen på riktigt. En himmel där jag ska mosha mig blodig och skrika mig hes. Har prov dagen efter dock, folk kommer tro att jag blivit knullad av en motorsåg. Det är mitt mål.

You said you can't get to heaven unless you get high!


Image and video hosting by TinyPic
Babys <3








Let's have it

Amen sha!

Idag har jag varit i skolan osv, mycket givande.

Jag längtar bara lite till våren och sommaren när jag och Adolf ska chilla i rummet under forna 483, när jag ska vara rik, när jag ska vara smal osv.
Ska börja med LCHF-dieten och se om den funkar bra. Börjar väl... Imorn? Eller nått. Så snart som möjligt och jag ser inte anledningen till att vänta. Det som är nice är att jag får dricka kaffe (utan socker visserligen), jag får äta nötter, smör och sånt. Det jobbiga är att jag måste äta typ fet yoghurt på morgonen istället för bröd och jag gillar fan inte yoghurt. Kanske kan lära mig.
Dessutom älskar jag potatis men jag kan ju köra grönsaker till istället. Ska bara prova någon månad. Funkar det bra och jag vill gå ner mer kan jag ju alltid fortsätta.

Nu ska jag plugga, YESSSSSSSSS.

Jag är beroende av snygga människor och cigaretter. Det sistnämnda börjar bli ironiskt. Jag skrattar.

På tal om snygga människor...

cerrii






You can look at me

Image and video hosting by TinyPic



I could be wonderwoman

Jag hade gjort ett fint, långt inlägg som av någon anledning raderades. FML. Fuck vad jag lackar. Äh, vi kör igen!

Det var inte en fröjd att vakna i morse. Hemma hos Fillan efter krök och väldigt få timmar av sömn. Bjurre skulle upp och åka till sin farfar och jag var tvungen att betala hans buss så han tvingade även upp mig. Lätt att göra när man inte krökat kvällen innan liksom.

Sen kom jag hem, svepte ett glas med treo fort som fan! Ja, jävlar.
Tog en redigt skön dusch och satte igång med att städa.
Skurade halva huset, städade en av toaletterna, dammade och skurade mitt rum. Allt detta en dag efter ett off the hook craazy krök. Ibland undrar man ju om man inte har superkrafter ändå. Lite dolt sådär.

Så nu skiner allt i mitt rum. Jag städar inte ofta men när jag gör det beter jag mig som en pedant. Allt ska vara skinande rent annars duger det inte. Annars är det ovärt.

Nu tänkte jag ta en fny och sen sova, så jävla trött.
Lite bilder från igår, håll till godo!



Image and video hosting by TinyPic
Finn två bnish



Image and video hosting by TinyPic
Två män, en saga.



Image and video hosting by TinyPic
Franco chillade, Maria var taggad.



Image and video hosting by TinyPic
Jag tror minsann Amanda var lite röjd!



Image and video hosting by TinyPic
Typ fyra stolar gick åt helvete...







Det är då vi börjar blanda drinkar och svälja piller

Det är matteprov imorn och jag har inte pluggat. X och Y och Z och upphöjt till 384975 och jag dör. Men Ralf gillar mig, han tycker jag är bra fast jag inte är det. Och min franskalärare tror jag har dolda kvaliteter men inte pallar plugga.
Det är matteprov imorn och matteprov är tagna från helvetet. Men jag har fny och jag har en inre eld så jag ska nog klara mig i livet ändå. Har inga pengar än och inget kul har jag råd med men jag kan ha roligt ändå. Själv, hemma, med katten. Har jag vatten i lungorna? Nej, men man kan tro att något annat rör sig där.

Dags för plugg och sova för jag har inte sovit ordentligt på hela veckan och snart blir jag rynkig och ful. Jag behöver vatten och anti-rynk kräm och jag vill ha nytt puder.

Man kanske ska börja misstänka sanningarna och tro på lögnerna, sen kan vi gå vidare därifrån och dansa i månskenet till Lady Gaga och Svenska Björnstammen. Men kanske hinner jag ramla innan jag tar mig ut. Då ska jag sova och vakna efter det.

Jag behöver en säng och en kram.






Take a chance you stupid hoe

Försöker börja planera mitt liv lite bättre. Inte minst min ekonomi. Här är min suveräna plan:

-  Lägga 150 kr på cigg i månaden. Innebär att jag måste köpa cigg på Lidl haha.
-  Lägga 150 kr på krök.
-  Lägga 500 kr i min spargris till sommaren.
-  Lägga 750 kr på övrigt. Inte minst kläder.

Sen får jag sluta äta på donken. Kommer bli fet och det kostar fuck för mycket. Är dock förvånad att jag inte gått upp mer än jag har efter den här hösten och vintern. Har blivit jävligt mycket krök och äckligt förjävligt mycket donken. Har max gått upp 2 kg. Borde gått upp det tredubbla. Vem vet, om jag börjar äta nyttigare och träna kanske det inte blir så svårt att gå ner i vikt ändå. Bra jävla tryck! Nu kör vi fan.

Ska kämpa mer i skolan också. Visserligen det man alltid bestämmer sig för men om det blir något med det är ju fan som att spela på lotteri. Faaaaaaaast jag är ju så unik och fantastisk så jag håller ju alltid sånna saker. Eller ja, nu ska jag försöka göra det i alla fall.

Jag brukade vara granne med en mördare som sålde knark och sprit. Han lärde mig att dyka med tuber. Det är nästan svårt att förstå hur farligt och spännande jag lever. Nina Farlig Ekholm.


Nu ska jag FAN sova. Så in i helvete trött men så blir det när man läser alternativt nikar hela nätterna.

Godnatt era svindlare där ute!


Image and video hosting by TinyPic
Mitt liv i sommar.


Image and video hosting by TinyPic
Mina ben i sommar.






Dagen otroligt fantasifulla inlägg.

I lördags var det krök, som jag gjorde ganska tydligt.
I söndags var jag bakis och kollade på tv hela dagen med Bjurre.
Idag gjorde jag pommes frites till frukost och kollade på tv med Bjurre. Jag orkade även färga håret (ÄNTLIGEN), har haft en förjävla ful utväxt.
Imorn börjar skolan igen.
På fredag har jag matteprov.

Men ändå är jag glad och lycklig. Varför? Vet inte. Jag tror jag vill vara det bara. Undrar när jag börjar imorgon... Aja, det är kul med mysterium.

Nu ska jag nog sova. Hoppas jag drömmer om sommaren och glittriga, fina saker. Eller rosa hår. Inte rosa saker, usch.



KRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK

Image and video hosting by TinyPic



True story

Image and video hosting by TinyPic



Pengar köper lycka om man gillar kläder

Jag tror jag är pepp. På vad vet jag inte, kanske en förändring. Men jag har ingen förändring inplanerad. Utom att jag inte ska köpa cigg på några månader. Det är en förändring som jag gillar men varför skulle jag vara pepp på den? Jag älskar ju att röka.

Kanske är jag pepp på att jag kommer vara rik i sommar. Allt tack vare Fillans smarta jävla tips som är så enkelt men som jag inte haft en tanke på. Kanske är lyckan att få lägga ner några hundralappar i en låda varje månad. För jag vet, för jag vet att det kommer göra mig rik, en dag.

Kanske är jag glad för att jag ska leva fattigt i ett halvår. Fast jag älskar att spendera, som att äta ute. Sånt som man bara kan göra i början av månaden, som gör en så glad just då. Men som man ångrar bittert när man sitter där utan pengar och vill ha de där jävla skorna soo bad.

Eller så är jag bara pepp på belöningen. Den som består av värme, rikedom, cigaretter och sallad. Eller den som består av en awesome jävla kropp. Den som kommer när jag orkar börja med träningen.

Den.

Det tror jag.






den stora lögnen kring tekken

Jag är trött. Har hinkat kaffe och ätit mat en gång. Sov till halv tre. Men jag är trött.

Kan väl börja med att klargöra en sak, det Bjurre skrev på facebook igår om att han spöade mig på Tekken är i högsta grad en lögn. Jag hade den slampiga gubben med snurrsparkarna och jag vann med 7-6. Tyvärr har jag inga bevis men det är ju ganska självklart att man litar mer på mig än honom. Nästa gång jag spöar honom ska jag fota skärmen.

Igår utövade vi även aktiviteten pulkaåkning i sunnerstabacken. Det gick snabbt och var läskigt till en början, sen var det kul, sen svettigt, sen kallt. Vi drack varm choklad och kände oss som barn igen. Mitt hår såg ut som om snömannen spytt i det och Lobban och Joel mådde illa. Bjurre klädde in sig i sopsäckar och slängde sig vilt ner för backen.

Ikväll stod kröka på schemat men jag orkar inte, och tror helt enkelt att jag ska vara hemma och göra nödvändiga saker. Tänkte även försöka sluta röka tills snön smält. Känns bra så, och måste spara pengar. Det kommer inte vara kul men vad ska man göra?


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

En riktig äventyrare den där Bjurre!






SNälla ge mig sommar nu

Tar nostalgitåget tillbaka till sommaren 2010. Fyfan vad bra den var är allt jag kan säga!


Bob Hund - Tralala lilla molntuss




The Drums - Let's go surfing







DÖ VINTER, SNÄLLA AVLID NU BARAAAA.





Därute finns en värld av långa nätter

Kom precis hem. Känns lite som om jag bara är här för att vila upp mig lite då och då. Annars är jag hos Bjurre för det mesta.

Jag har en tub med glitter på skrivbordet. Den stör mig för att jag inte har användning för den. Tänkte ta med den till Ellen på nyårsafton så vi kunde put on some bling liksom. Självklart glömde jag tuben och nu kommer jag inte behöva den förän nästa nyår eller tidigast någon röjfest som kräver glitter i sommar. (SKICKA INBJUDAN DÅÅ).

Funderar på att göra absolut ingenting ikväll, börjar få ont i halsen efter som min hals är dum i huvudet och en redig hora ibland. Men bara ibland.
Vill egentligen köpa fina saker och färga håret rosa igen, istället ska jag färga utväxten svart igen any day. Köpte färg igår, det kändes både skönt och jobbigt.




Image and video hosting by TinyPic







Macka eller bara kattmat?

Hej hej hej hallå!!! Okej nej.

Jag tänkte berätta om mitt nyår, men vet inte om jag orkar forska fram hela historian. Var fuck för ett tag och kunde knappt gå, prata eller köra racerbil i öknen. Det snöade och var kallt, taxibilarna verkade väldigt upptagna. Inte ens lilla jag kunde få tag på en taxi till en början, men det var bara att vara tålmodig som en nomad utan oas eller tält. Tillslut kom vi hem till Bjurre där det var dags för lite kallsvettningar och paniktankar som resulterade i en sprutspya. Jävla tryck asså.

Jag fick ingen sallad idag men jag fick en sub.

Nu sitter jag här och skriver medan Bjurre gör ugnsmackor till oss. Man skulle betala en peng för att få honom som butler asså.
Träffade Fillan och Martin på stan också. De åt sushi och snackade om sperma. Jag tittade på. Fillan och Martin är skojiga.

Nu måste jag hjälpa till med mackorna...






Inte nu

Jag orkar inte skriva om igår. Återkommer of doom.

Nu ska jag dödsa till en film eller nått. Vill gå på toa också. Kanske ska göra det. Vi får se.

Ska dock inte upprepa nattens sprutspya.







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!