Sleepover!

Ändrade planer, struntade i att fika för det skulle bli för stressigt med träningen ikväll. Så istället tränar jag, sedan drar jag hem och duschar osv. Sedan till stan för sleepover hos Axel! Ska bli skojjj, har inte träffat honom på ett tag. Buhu!


*random konstig bild*

sdfsdfdsfsd





Be my bad boy.

Hm... Vad har hänt sedan jag skrev sist?
Jo, i fredags gick det utför. Vi var hos någon tjej och krökade, sedan drog vi vidare till Fille. Snygga killar överallt och jag var mer än lagom berusad. Slutade med en vilsen Nina någonstans i Uppsala. Som tur var hittade jag tillslut till stan och kunde ta mig någonstans för att sova.
I lördags hade vi födelsedagsfika och födelsedagsmiddag för min moster, sedan kom Nick hit och kollade på skräckfilm med mig.
Igår gjorde jag absolut ingenting och idag har jag hittills bara tittat på Hannah Montana och ätit frulle.
Nu tänkte jag städa och sånt, sedan drar jag förmodligen till stan och fikar med fillefisk! Mys hihi.

Heiiiiiiii!

dsadsads


Bild från i fredags på en tankad Nina och en tankad Fille!






Et maintenant nous sommes tout seuls.

Det har blivit höst, djungelns lag och störst går först.
Det har blivit höst och jag är trött.


Svenskaprov idag, stadsvandring idag, kaffe idag, cigg idag, träning idag. Lycklig imorn? Kanske.

Jag vill att snön ska komma. Inte kylan, inte mörkret. Men snön. Eller vill jag kanske bara täcka allting, fixa det och låta det smälta fram i vår? Kanske. Hur som helst är nu nu i nuet och något annat tänker jag inte låtsas. Dansa med mig? Måla mig blå och täck mig i glitter? Vi måste komma bort från det här nu.


dfddfcddf





You’re drunk sick from whoring and lie.

Beskriver min dag i bilder då jag absolut inte har lust att skriva någonting överhuvudtaget.




fcsdfsdfgerggreg



dsadsad

dsadsadashh

thhghjg

bgdfgvf


Det blir lättare om man inte ens försöker förstå.






Bra helg.

Amen sha. Bra kväll igår! Krök hos ErIk, Karl sov på balkongen och spydde vitt, men han älskade i alla fall alla. Jag drack något som smakade melontuggummi och var allmänt glad. Folk gjorde chokladsmet och åt upp två burkar pepparkakor. En riktigt rolig kväll för första gången på ganska länge faktiskt!

Vaknade idag i Eriks pappas säng och sparkade upp Karl för att gå till Ica och köpa cola och färdigrätter. Sedan blev det en jävla massa städning, inga cigg i hela huset och till slut bussen hem. Tog precis första ciggen för dagen och den var fan inte äcklig någonstans. Tog mig även ett glas pepsi för att förhöja njutningen.
Nu är väl den främsta planen att städa upp lite i mitt rum, plugga svenska och hjälpa mamma med middagen. Ryggbiff med hasselbackspotatis, kungligt!
Men först, alltid en dusch, inte lukta usch.




Jag och Karl vid en busshållsplats igår. Stabilt!





Too young for me to settle down.

TJA! Chillade stadigt igår med idol och allmänt tv-tittande med familjen.
Idag har jag övningskört till stan och köpt ny vinterjacka. Nästa steg är att fixa sig lite och käka middag, sedan dra till stan för krööök! Blir soft.

I don't treat em' I don't love em', I fuck em' with my vans on.



xzcxzcxzc





Shoes shoes shoes...

Orkar inte med skoberoende. Köper massa skor och sen använder jag dom inte, värt haha...
Här är några underbara:



dsadsadsadsa




adsdsdds



Krossa alla fönster.

Amen sha! Ett tal och ett prov idag, talet gick rätt bra, provet gick mindre bra. Matte är inte riktigt min grej. Ska tvinga Nick att lära mig...

Det var väl själva fan att Uppsala vägrar vakna, men no one can control us. Vi tar helt enkelt på oss uppgiften att väcka Uppsala ur koman. Vi fixart', det börjar inom en snar framtid. Denna helg kommer dock förmodligen bara bestå av plugg. Om inte någon vill dricka rosé med mig på fredag, välkommen.


Drink up til' you can't think anymore.


sdfsddsfsdf





Kick-ass dag.

HEJ FRÅN FYRISSKOLAN!
Har Människan Socialt Och Kulturellt atm, håller på med en uppgift. Den kommer kicka ass osv. Det som kickar mest ass är dock att vi slutar efter denna lektion. Tänkte dra ner på stan då och köpa lite smink + en sallad. Skitgott.
Det är nämligen falukorv alternativt apelsinfisk till lunch i skolan haha, mindre taggad. Vad fan är apelsinfisk till att börja med? Knas.

Sedan kommer väl resten av dagen att innehålla plugg. Tänkte att jag skulle träna först men prioriterar nog skolan, jag tränade ju trots allt igår. Blev att cykla ca 1.3 mil och köra ett zumba-pass. Var helt slutkörd fan. Sov som en stockjävel. 

Nej, nu måste jag jobba vidare, heiii!





dwsdsd

Tänkte bland annat köpa det här läppstiftet. Awesome!






School is cool osv.

Amen sha! Sitter i skolan och chillar, har lunch. Två cigg hitills idag och jag har inga kvar så det pekar bara uppåt.
Planen nu är att ha Internationella Relationer och sen franska.
Sen blir det att dra hem och försöka hinna med lite plugg innan jag drar och tränar. Känner mig lite duktig i alla fall. Ska försöka sova mer inatt också, har bara sovit fyra timmar. Trött som satan själv.

Aja time to go, heiiiiiiii!

sadsadsa





Min längtan är sån som ingen har haft.

Helgen hemma, sälja saker idag, köpa ett stort jävla gosedjur.
Det har varit skönt osv, men jag har så jävla svårt att bli tillfredställd av nått.
Tror jag drömmer för stort. Jag tror dessutom att jag är dålig på att faktiskt försöka uppnå mina drömmar. Jag är för bekväm, jag låter drömmar vara drömmar när de faktiskt kan bli verklighet. För ärligt talat har jag varit förbannat tråkig den senaste tiden. Jag behöver någon att uppfylla drömmarna med, någon som är lika sjuk och vriden som jag, någon som älskar allt det där jag älskar, någon överdrivet positiv. Det är därför jag aldrig kan smutskasta dig, för du fick mig att känna allt det där jag vill känna. Det var längesen nu, så egentligen spelar det inte någon roll. Men ändå så gör det det.

However, ikväll är det bara plugg. Vill bara ha bort det här nu, så kan vi dansa i månskenet nästa gång, och se hur allt flyger förbi oss. För det här var allt vi någonsin ville.


sadsadsad





Wanted:

ewrwerew

sadsadsa

sadsadddd


fsdfsdff

sdffff

Image and video hosting by TinyPic





Saturday.

ÖHJ!
Igår blev det stressigt som satan. Var i skolan, drog direkt till min syster och drack kaffe, drog och simmade, drog hem och fixade mig, drog till stan för att gå på Axels spelning! Men det var roligt, jätteskönt att simma och Axels band Acidiun var så duktiga så. Efter spelningen drog jag och Nick hem till mig och tittade på The Reeker, ganska värdelös film faktiskt.

Idag har jag degat framför tvn, hjälpt mamma med massa grejer vi ska sälja och nu har jag precis duschat. Vidare planer är väl att hjälpa till lite mer och sedan plugga plugga. Har så jävla mycket att göra, så jag är hemma hela helgen. Lite deprimerande men vad gör man inte för en lyckad framtid? Time to hit the books! Heiiiiiiiii!


gggdsfsdfs

En bild på Acidiun!






When I make me so damn easy to love...

dsfcss





Maths, toast, core.

Sovmorgon idag hehe, sjukt skönt. Kände att jag behövde det. Sedan gick det även bra på matten, första gången i år jag faktiskt förstår vad jag gör! Firades med att endast röka 3 cigg idag. Känner mig faktiskt stolt. Kung jag är.

Kom hem för ett tag sen och åt toast, jag gör världens godaste. Nu är planen att göra klart en engelska grej, sedan ska jag käka lite middag och därefter tar jag cykeln till Hälsohuset och kör ett core-pass med min syster. Yeyeye.

Heiiiiiiii!


sadsadsad





And if you let her free, you get the pussy.

Tja grabbar! Hade prov idag, gick skiiit då jag fick blackout, kunde allt egentligen. Surt som fan, men jag kan trösta mig med att jag lyckats bara röka fyra cigg idag, håller ju på och slutar. Eller ja, trappar ner nu då. Bara en till idag, ska röka max 5 cigg per dag. Sedan blir det 4 osv.

Jag har dock fallit tillbaka i ett gammalt beroende... SUPERMARIO! Åh, jag älskar allt som har med de spelen att göra. Försökte muta en kille på grönan i somras, han sålde lotter och man kunde vinna mario-gosedjur. Men jag vann inte, så jag ville köpa en för massa pengar. Det svinet lät mig inte...
Hittat en hemsida med massa nintendo-grejer, assoft! Dit mina pengar lär gå den här månaden...
Vet vad jag ska önska mig i julklapp också...

Nämligen Nintendo 3DS, åh...

dsadsad


(Btw, angående rubriken: Lyssna HÄR!)







Everybody's gonna love today.

Amen sha! Bra dag idag, trots att jag ville dö lite när jag vaknade imorse. Tror jag fortfarande var lite bakis, det kändes i alla fall som att någon silvertejpat mig till sängen.
Men jag orkade upp och åkte till skolan, fick tillbaka mitt franskaprov som jag inte hade hunnit plugga till. VG, ohyeeaaah! Imorgon har jag NK-prov så ikväll blir det mestadels plugg, men jag kan det mesta så det blir nog inte så jobbigt. Ska även ta mig ut på en powerwalk. Kanske bygga ett tempel också? Pepp jag är.

Heiiiiiii!


dasdsad

dsaddd

Glad chey idag!





I'm unstoppable.

Det blev vin igår ändå, vaknade idag och hade bara ett uppdrag: ta mig hem via två bussar, bakfyllan till trots.
Jag klarade det och när jag kom hem la jag mig direkt vid tvn och åt toast. Sedan drog jag och köpte träningskort. Nu kör vi grabbar!

Tänkte ta en dusch och plugga lite. Sedan ska jag sova, är så jävla trött. Men jag är fan pepp. Jag är allmänt pepp, på riktigt vad vet jag inte. Det spelar heller ingen roll, när jag är pepp händer det grejer. Ni lär märka.

Dags för dusch, heiiiiiii!


bdfgdfggg





.

sdcasd





There ain't no reason you and me should be alone.

Igårkväll degade jag bara hemma, hittade inget kul att göra. Ser tyvärr ut att bli samma ikväll, men jag skiter i.
Jag SKA göra nått kul ikväll. No one can control me. Ska fixa mig och sånt nu, i förebyggande syfte så att säga!

I, I, I wanna go.


fsdfsdfff





T.G.I.F.

Yesterday was thursdag, today it is friday.
Idag har jag gjort prov, redovisning osv. Stressig vecka, and that's why I need a party! Behöver lite stressnedsättande aktiviteter. Dock är Uppsala som vanligt jävligt dött, börjar bli en vana tror jag. Kom igen folk, get crazy! Vi gör Uppsala lika röj som det var en gång i tiden.

Sitter i alla fall och målar naglarna nu. Ska väl hitta på nått skoj i bästa fall, lika bra att vara förberedd!
Fan Uppsala, LEVERERA NU!


gdfgdfg



He cold, he dope, he might sell coke.

Woop, idag gick jag i skolan till två. Sedan drog jag till Gränby Centrum och shoppade med min kära syster. Jag köpte dock inget, kände att jag måste tigga lite pengar av mamma först då jag vill köpa en vågtång och det bara är i början av månaden. Men det var kul kul, mindre roligt var dock att vänta på bussen därifrån i spöregn och blåst.
Väl tillbaka i knivsta fick jag se min systers pojkväns lägenhet för första gången, jättefin var den!

Juste, nyss lyckades jag även krossa en av de nya tallrikarna och skära upp tummen på den. SCORE! Men jag drack hello kitty läsk till maten så det väger upp lite.
Nu är jag bara allmänt äckligt trött så tror det blir en dusch, sen serier, sen sova. Man får hålla mig sällskap om man vill...


dsadsads

Haha, en skitgammal bild på mig och min syster!






Otränad rökare tvingas springa en mil.

Jag funderar på att springa ikväll... Måste ju se hur långt jag klarar innan jag kollapsar och spyr.
Vi ska nämligen springa en mil på idrotten på fredag... På 55 minuter för MVG. Där dog den chansen.
Ärligt, jag har inte sprungit på 2 år och jag röker. Förstår ni hur underlägsen jag känner mig?!
Dock kan det nog vara en bra pepp för att sluta röka och börja träna. YES I CAN!


Btw, underbar version av denna låt:








For life, for life, for life.

Fyrisdagen idag i skolan, inge lessons bara bands and dancers. Svengelska, välkommen.
Hängde med min babe Adolf hela dagen, sedan drog vi ner på stan och shoppade lite. Jajamen, det blev underkläder, knästrumpor och hårspray. Hittade även ett helt underbart läppstift som jag förälskade mig lite i, jag brukar dock inte passa i läppstift. Får typ fiskläppar haha. And not as in dick sucking lips.

Nu ska jag snart äta middag och sen blir det till att göra klart ett arbete och ett tal. Gissa vad mitt tal ska handla om? NICKI MINAJ! Love it.


sadsadsadsad


Rätt standard att jag ser it såhär hemma, alltid myströjan.





He pop bottles and he got the right kind of build.

Tja tja tja tja.
Har äckligt mycket i skolan just nu, tid existerar liksom inte. Idag måste jag göra klart en sam-uppgift och en fältstudie om krig typ... WÖH! Hade prov idag också, men tror det gick rätt bra.

Tänkte även försöka träna idag. Det är fan på tiden alltså. Woop woop stress, men det är lugnt för nu ska jag svepa kaffe och get started!


Boy you got my heartbeat runnin' away
Beating like a drum and it's coming your way



dddddd








I am not a word, I am not a line.

I came to win, to fight, to conquer, to thrive

I came to win, to survive, to prosper, to rise

To fly.


dsfsdf










In this very moment I'm king.

Hey! What's up in the hood?

Igår blev det vindrickande hos ThE gRaN! Sedan fyllekäk på Max, och en pratstund med tre killar som berättade för oss att om 10 år är vi som dom. Nydumpade, fulla, desperata efter att få runka och sittandes på trappan utanför Max. Låter som en trevlig framtid man har att se fram emot!

Idag har jag varit ganska seg p.g.a gårkvällen men jag har ätit pizza och övningskört så nu är jag lite piggare. Ska ta en lång jävla dusch och sen käka middag. Jag har höga förväntningar, när jag gick upp för att dricka vatten klockan åtta i morse stod mamma redan och förberedde maten.

HÖRS!


sfsdff

Soft min osv.





Two timing touch and broken bones.

Amen sha! Igår blev det då att se Yersinia på Grand, fyfan vad bra det var. Gåshud, fo sho.
Idag vaknade jag seent och körde en frukost framför tvn, klassiker. Och alltid cola till frukost på helgen, fuck juice. Cola är mer party.

Nu ska jag laga lite middag, sedan blir det off to the city för lite vindrickande. Ra-ta-da-ta-da osv. Heiiiiii!


csdfsdf



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!