Happy Valentine's day, bitches!

xcvxcvxc






Teenage angst.

Amen sha... Denna helg har varit bakfylle-ångestens största helg. För mig i alla fall. Jag, som inte ens får bakisångest. Men jag antar att man får ta det om man köper en hel box vin. Festen i fredags var egentligen jätterolig, så jag fattar inte riktigt varför jag ångrar allt så mycket. Får fan lägga av med det!

Så ja, lördagen spenderades i princip med att spy, sedan åkte jag med mami och systri och köpte chips, så blev det mys framför melodifestivalen. Idag har jag bara städat och tittat på Hannah Montana haha. Ska försöka att ta mig samman nu och plugga lite franska, har prov imorgon. Dock bara läsförståelse men det är det sista provet jag har i franska så varför inte anstränga sig lite extra?

Förresten, alla som säger att det inte alltid kommer något bra med det dåliga har fel! Det kommer alltid något bra ur allt dåligt. Se på mig, trots att jag tycker att allt suger just precis nu så har jag äntligen hittat en jävla massa motivation. Oh yeah. Godnatt nu mina krigare.



asfsaf






Make some noise.

Amen sha! Lördag idag, finfint.

Jag har haft ganska fullt upp den här veckan så bloggen har fått vila orörd. Massa skolsaker och i torsdags var jag på teater. Romeo & Julia, fy satan vad bra den var! Igår hade jag lite ärenden att utföra, presenter att köpa och kläder att titta på. Men idag är det bara plugg som gäller!

Sedan ikväll ska jag till Ellen på hennes 18-årsmiddag. Skoj skoj! Det blir hemmagjord pizza och kanske lite vin to take the edge of liksom. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig alltid. Nu är närmsta planen att klicka hem ett par awesome skor. Talk to you soon.

Heiiiiiiiiii!


cxzcxzcxz
dsdsadas

Ytterst gamla men ändå härliga bilder på mig och Ellen.





For all tomorrow's parties.



hhhh





You don't need the money when you look like that.




sdfsdfs





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!