WOOP!

Det här är en underbar låt helt enkelt.








Get low, get loose, get down on the floor.

Tja grabbar! Idag är det sol och sånt där trevligt. Jag vaknade vid tolv, käkade, rökte. Vet fan inte vad jag gjort för att få tiden att passera men det har den!
Planen för ikväll är att käka middag, sen dra till stan och se Yersinia m.fl. på Grand! Ska bli rätt soft.
Men fan jag är ju sugen på fest... Jaja vi får se hur det blir med det!

Heiiiiiii!


sdfsdfff





Hardcore bitches, high ass wishes.

Tjaaaaaaaaa! Idag är det torsdag men det är ändå helg nu, för jag är ledig imorn! Sitter och dunkar lite Nicki Minaj atm, ska snart äta och sen dra till stan. Chill!

Mitt hår är vågigt idag... Med flit. Ganska ovanligt måste jag medge, plattar alltid sönder det. Dock använde jag faktiskt plattången för att göra håret vågigt. Måste köpa en vågtång... Och en locktång! Är trött på att alltid köra på samma frisyr. Ska klippa mig också, och färga håret. SHIT FÖRÄNDRING ÄNTLIGEN! Har fan sett likadan ut i ett år nu...

So many boys in here, where do I begin?


sadasdsd

Länge sen jag såg ut såhär i skallen! Haha.





I need a change of skin.

Fan fan fan, känner mig så fånig och svag när jag gör såhär. Alltid den starka men nu går det fan bara neråt, och den enda som kan vända på det är jag själv. Så onödigt att sitta och grina för småsaker men jag måste bara få det ut ut ut ur mig. Så jävla mycket stress, allt ska vara perfekt och orkar du inte plugga en enda dag är du lat och inte tillräckligt ambitiös. Och det säger jag, i Sverige, landet med den slappaste skolan i världen. Men jag antar att vi anpassar oss till vår miljö och det som är en barnlek för andra är ett helvete för oss.
Jag vill bara känna mig stolt över mig själv, så att jag kan bli glada Nina igen. Den genuint glada Nina. Hon var här nyss och jag vet att hon kommer tillbaka men just nu känner jag mig som en jävla sten som bara drar ner allt och alla i min skit. Ska sluta med det, att tycka synd om mig själv kommer inte ta mig någonstans och det har jag bevisat för mig själv så många gånger. Jag måste bara plugga som ett as den här veckan, och träna. Sedan kan jag träffa mina vänner i helgen och ha sådär roligt som vi alltid har. Då kanske nästa vecka blir lättare, det måste den bli. Jag har alla förutsättningar, jag måste bara sluta slänga bort dem.


vcbcvb






Drugs, give me drugs, give me drugs.

Amen sha! Har haft för fullt upp i helgen för att blogga. I fredags blev det ett jävla flyg och fläng haha. Först Felli, sen till Victor, sen till Kg. Men det var soft, vi hade roligt och sov typ 3 timmar. Vaknade hos Kg igår, vid nio. Drog hem ungefär en timme senare. Sedan kom Adolf hem till mig och lekte. Efter det blev det bio med Adolf, Danne, Fille och Anna! Vi såg Bridesmaids, fan vad rolig den var! Absolut sevärd. Dessutom är bio alltid mysigt.

Idag har jag bara degat. Har haft otroligt tråkigt och i princip bara druckit cola och kedjerökt. Men nu tänkte jag hjälpa mamma med middagen. Hon kom hem från Spanien i fredags och hade med sig massa presenter. Blev helt glad.


Lite bilder från i fredags:

dsadsa

dfsdf

sadsada

sadsadsad

fsdfsdf

fsdfdsffff


Dagen efter:

dsadasdsa

sadasdsa






GOTTA GET DOWN ON FRIDAY.

Eyy yooo! Äre fredag? Yes it is!
Jag har haft en rätt soft dag i skolan, sol, teater osv. Ikväll blir det till att köra så att säga. Väntar på lite take-away mat just nu, ska fixa mig lite och sedan drar jag in till stan för att möta Fille och dra vidare. Mucho soft. Duscha i champagne? Ja, om det inte vore så illa att jag endast har 100 kronor i fickan.

Idag har jag även töjt örat! Från 12 till 14. Vet dock inte hur mycket jag ska töja innan det är stopp. 16 tror jag, det vore soft. Pallar inte rövstora töjningar.

Nej nu måste jag äta osv. Heiiiiiiiiiiii!


sdfsdff

Jag tycker också bilden är ganska skum. Men skönt skum.





m-m-m-morning!

Tja och godmorgon så att säga. Vaknade pigg, somnade nämligen typ 19.00 igår. Vaknade dock vid tolv igen och tvättade bort sminket, borstade tänderna osv.
Nu sitter jag och dricker kaffe och funderar på vad jag ska ha på mig idag hehu. Får åka bil till skolan idag igen, asskönt.

Nej nu ska jag börja fixa mig, ha en förbannat bra dag!


dfsdf

Bild från skolan igår haha. Järngänget, jag, felli, karl och erik.





Rehab nästa för mitt hår.

Skola skola, prov som gick rätt bra osv. Häcka utanför skolan med Karl, Erik och Felli som vanligt, haha. Alltid när vi ska gå hem står vi och snackar i minst 20 minuter först. Mest om typ sex och knark. Nice.

Jag har bestämt mig för att färga mitt hår rött! Fett fierce. Måste dock klippa mig först. Och dränka mitt hår i diverse balsam och inpackningar. Annars kommer mitt hår ramla av efter blekningen. Så nu hade jag tänkt duscha och packa in mitt hår, måla om naglarna osv. A girl's gotta do what a girl's gotta do! Tänkte skona mitt hår imorn och inte fixa det. Får se om det svider för mycket i hjärtat. Heiiiiiiiiiiiii!





Dreaming is believing.

dthdhx





Spyr av stress, flyr av tristess.

Ey ey ey ey ey ey.

Måndag och grejer. Har varit i skolan, chillat järnet med Himlen Är Oskyldigt Blå på skolans projektor. Så kan det gå när man ska "göra grupparbete".
Kom hem, åt lasange, kollade på Idol osv. Nu måste jag plugga NK för imorgon är det prov. Känner att jag måste ta tag i allt plugg verkligen, dock börjar min kropp känna av stressen ordentligt. Jag är en sån person som inte stressar, men när jag inte kan intala mig att det är lugnt längre blire knas. Får ont i kroppen, får lite nervösa sammanbrott här och där. Men vet ni? Sådant kan man motverka. Jag har inte riktigt listat ut hur än, mitt enda trick är att släcka ljusen, sätta igång min favoritmusik och skriva skriva skriva. Det behöver inte make any sense at all, bara ord på ett ruttet papper. Frågan är när man ska få tid till det...

Nej nu ska jag plugga så att jag kan run the world som Beyoncé en dag. Peace!




dsadsad





boys boys boys

.kl.jkl

sdfsdf

dsadsad

sdfdfff

vxcv c





Sunday bloody sunday.

Tja! Fredagen bestod av filmkväll hos Adolf, igår fick det bli fekke osv. Frös som ett jävla as i väntan på bussen, somnade väl på bussen, vaknade, gick av, gick hem, frös, sov.

Idag har jag städat massor, känner mig duktig. Det som ger mig minuspoäng är väl att jag inte har pluggat något trots att jag har en jävla massa att göra. Shame on me!

Aja nu ska jag sova eller nått, orkar inte vara lika trött den här veckan som förra. Ciao!





nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan.

Tja! Jag sitter och lyssnar på nyan cat, har klarat 15 minuter i sträck nu...
Känner mig allmänt lycklig med denna musik pumpande, dansar fortfarande hahaha. Och jag är glad och pigg efter X antar koppar kaffe. Ska bara lyckas plugga och träna också.
Imorgon blir dock en soft dag för då slutar jag 12.20, sedan ska jag, Axel, Fille, Adolf och Danne ha mys/filmkväll. Sött va? WSROH, det är vårt crew. Det står för något mycket djupt. Ett band som splittrades, en dröm som dog, en stjärna som föll. NYAN NYAN NYAN NYAN NYAN NYAN! 19 minuter nu...


dsadsadsa





Karl luktar flens med majsodling.

Sitter i skolan med en oren och opassande Mr. Karl Månson.
Vi ska jobba med arbeten men vi suger tyvärr... Slutar dock om typ... en timme? En halvtimme? Ingen vet.
Då kanske jag ska träffa Fille, annars blir det väl hem och plugga. Eller svepa en flaska vin med ölsmak. Som sagt, ingen vet. Heiiiiiiiiiiii!


rewer323

fewfdwe3rf

Jag var sexig en gång i tiden...





Never thought you'd fuck with my brain.

I always watch you when you're dreaming
Because I know it's not for me
I smoke a dozen cancer sticks
Imagine there are two or three ways
To make you love me
And not dream of someone else

Become the movie on your eyelids

The reflection of yourself...





Sorry for party rocking.

Det blåser som in i helvete. Ska vi bygga ett nytt imorgon, idag?
Ja, men först ska vi titta på den här videon. För den är awesome, och jag älskar den.








Alcoholic kind of mood.

Dagen har varit tröttare än tröttast, men som vanligt blir jag pigg och övertaggad på kvällen. Jag är som en fladdermus. Eller kanske en vampyr, jag suger och spyr så att säga. Fan vad tufft.
Vem som helst i en annan stad: får jag bo hos dig en natt eller två? Jag ska köra en Sweden Tour 2011, blod, svett och whiskey. Ni trodde jag skulle säga tårar men inte fan ska man gråta på en turné genom sitt hemland?
Jag snackar ganska mycket smet just nu. Men det är mest för att jag är trött men överfull med inspiration. Den kombon blir lite som att blanda ecstasy med meth och amfetamin. Dvs kaos.

Nej man kanske ska lägga ner sin kreativitet på att göra ett kick-ass skolarbete? Först blir det cigg och idol. Heiiii!


fsdfsdfsdfsdfsdertsert

Mitt humör i bilder. Kaos, som sagt.





Will I ever know, the world behind my wall?

fsdffff





I fuck em with my vans on.

Kulturnatten blev lyckad, beviset är väl att jag fortfarande är lite bakis. Var fan inte lätt att gå upp i morse.
Vi var hos Felli först, körde drinkspel osv. Sedan var vi på stan en stund och efter det blev det hem till Kg.

Idag har jag varit i skolan, men eftersom halva klassen är i Bosnien var vi väldigt få. Ganska chill.
Nu sitter jag här och tittar på fina bilder och äter maränger.

Jag vill ha en glittrig enhörning med vingar...


dasdasd

Jag i lördags!





You'll never be younger than you are tonight.

Tja grabbar! Igår skulle det blivit Håkan på grönan men vi var för snåla för att gå in innan 20.30 då det kostade 90 kr mer då. Så vi stal lite öl och satte oss på en gräsbeklädd kulle i hopp om att tiden skulle rinna iväg. Det gjorde den mer eller mindre, men när vi skulle ställa oss i kön till grönan sedan så ropade de ut att de hade stängt portarna pga för mycket folk. Så vi fick åka hem.

Idag är det dock nya tag! Har duschat och målat naglarna precis. När det torkat blir det en kopp kaffe och en cigg, sedan ska jag fixa mig, turn my swag on och dra in till stan. Där väntar vin och kortspel till en början. Sedan är det lite luddigt men jag kan lova er att det blir en kväll att minnas. Som jag nog tyvärr inte kommer minnas imorn, men ni förstår. Shame on me!



dsfsdffds



hade inte bangat.

Inte som kombo då, haha.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic





Hello world I'm your wild girl.

Skolfoto idag, det blev bara förjävligt helt enkelt haha. Nu glömmer vi det och går vidare!

Vi taggar helt enkelt till helgen som snart är här. Det blir fett osv. I GOTTA FEELING WOOOOHOO! Att i helgen får alla ligga. Och den som inte fick ligga var helt enkelt för full, men det gör inget för det är vi alla egentligen, in the smyg.
Fem förkrök och sen är jag redo för en natt i stan, sen är jag redo för en natt med mina vänner AKA krökpatrullen. Ge mig ett glas vin och en cigarett, följt av en jacuzzi och Moët.

Dagens sanning: I'm electric, I just want to dance.


dsfsdf





E.L.F.

Nämen se där! Idag fick jag hem ett paket fullt med smink från E.L.F. Niiiice!
Can come in handy imorgon då det är skolfoto. Haha, ingen tjej slutar någonsin bry sig om skolfotot, lovar.

jghj





Så knasar vi till knasmusik igen.

Tja! Fortfarande sjuk, men imorn kan jag förhoppningsvis gå i skolan igen. Idag har jag varit på Ikea och annars har jag bara degat framför datorn.

Måste måste måste bli frisk till helgen. Jag borde väl låta bli att röka om jag vill sluta hosta visserligen men... Jag sover mycket istället och hoppas på att lyckas bli frisk på det sättet.

Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig.


Nej vad säger ni? Helgen kan bli bra, vin och Håkan Hellström på fredag, kulturnatten och starksprit på lördag. Mina öron gillar i alla fall vad de hör. Kanske hamnar man i en rikemansvilla, blir bjuden på 20 liter moët, får lite utomjordisk njutning med en nypa havsalt, ramlar ner i ett mörkt hål och hamnar i ett rum fyllt med glittriga kuddar.
Eller så blir det bara en rolig kväll med vodka och vänner, The Magic V's. Ingen vet.


fsdfsdf





När vi beter oss som djur

Usch, en riktigt dålig dag idag. Jag gick bara på första lektionen, kände mig så sjuk och trött och bara usch usch usch. Så min lärare sa åt mig att åka hem och vila. And so I did!

Känner mig ganska sjuk, är jätteförkyld och har liiite feber. Hostar gör jag också.
Tänkte slå på någon skön rulle men har noll fantasi idag så orkar inte ens välja film. Jag kommer bara tycka att den är dålig. En sak är i alla fall säker, jag ska göra te nu!


fgbfgb





Rappin' for food

Hej! Igår blev det festival i gottsunda. Kung Henry var kunglig, Labyrint körde Vår Betong vilket var ganska fett. Sedan kom ju kartellen hahaha. Gud vad jag skrattade, sämsta jag sett på länge faktiskt. Och där stod vi, de enda moderaterna på en kommunistisk festival, lite ironiskt sådär.
Efter det gick vi hem till Axels stekarvilla och rökte och diskuterade ivrigt. När natten inte längre var så ung drog vi en fet däck och sedan vaknade vi till förkylningar, mackor och kaffe. Nu känner jag att jag löper risk att bli riktigt förkyld om jag inte tar det lugnt så jag ska lägga mig tidigt ikväll och dricka en jävla massa grönt te. Ska verkligen se till att inte slita ut mig den här veckan för jag orkar inte vara sjuk den enda kvällen på länge då uppsala inte sover, kulturnatten. Vad kommer egentligen ske med mig när jag fyllt 18? Kanske varje dag blir en krogrunda och vin blir viktigare än vatten? Ingen vet.


adsadsad

sadadasd

fdsfsd






Rocken spelar ingen roll längre.

Tjatjatja! Igår blev det rosé hos adolf för att sedan dra ner till donken och fyllekäka. Där blev det dock mer bråk än mat, det var mycket undehållande. Utom att jag bröt min nagel så det gör sjukt ont nu.

Idag har jag kört bakis-pizza, kaffe och cigg. Nu ska jag fixa mig och sedan dra till gottsunda för lite gratisfestival! Kartellen osv, yeah!

SCHNIGEL VILL HA CHOKOLATE!!!


gfgfdg





Eyyyy

Tja grabbar enz! Idag är det så mycket fredag det kan bli, och det ska firas med rosé!
Nu måste jag dra till bussen så det blev ett jävligt kort inlägg. Gokväll!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!