Excuses are for people who need them.

Hallå fjärran vänner. Har inte kunnat blogga på hela helgen p.g.a. blogg.se som knasade sönder.
Men nu är jag tillbaka! Lite uppdatering då, har varit riktigt duktig med träningen den här veckan, kondition + styrka i måndags, vattengympa i tisdags, kondition + styrka i onsdags, simmade en kilometer i kläder i torsdags. I fredags var jag ganska slut i kroppen så jag lät röjet på en metalspelning bli min träning. Grym spelning i mina hemtrakter förövrigt. Igår orkade jag inte träna alls, jag drog istället till Adolf och så hade vi lördagsmys med Gladiatorerna där. Som tur var brände jag dock popcornen så då blev det inget extra fett där! Finns nått fint i allt fult.

Nästa vecka blir det dock riktigt hårda tag, jag är sjukt pepp! Borde väl boka en klipptid också, mitt hår börjar se riktigt risigt ut i topparna nu.

Nästa vecka är det även matteprov och franskaprov, så det är full fart som gäller. Älskar att inte supa, man är så utvilad efter helgen då. Nu ska jag ta itu med lite grejer. Heiiiiiiiiiiii!



fsdfsdf

sdfsdf





No you don't know what I'm feeling.

Tja grabbar enzzz!

Kom hem från träningen för ett tag sen, blev vattengympa med tanterna idag! Och igår körde jag 35 min kondition och lite styrka med. Är fett seg nu, vill bara lägga mig i sängen och kolla på O.C. Ska nog göra det. Men först måste jag fixa lite småsaker och tvätta av mig sminket. Sedan kan jag äntligen lägga mig i sängen och kramas med min heffaklump (hade kunnat varit ett snuttegulligt smeknamn på en person, men sorgligt nog är det ett stort lila gosedjur). Can't fucking wait.

Heiii!


xvcxvx

Missnöjd osv.





Punk och höviskhet.

Amen sha! Sitter i skolan nu, har franska. Tyckte att jag förtjänade en paus i allt pluggande. Jag ska få MVG på grammatikprovet! Köttar.

Annars då, helgen var soft. Kinabuffé, bowling, fest. Idag tänkte jag träna och göra klart två uppgifter. Detta är min sista lektion idag så jag tänkte dra ner på stan sen och leta efter något som jag inte kommer ihåg vad det är just nu, men förhoppningsvis kommer jag på det. Annars blir det direkt hem och träna, sen plugga. Ena uppgiften ska handla om punkare, den andra om riddare. Låter som en bra blandning ändå.

Aja, back to studies! Heiiiii!



p98uh

lkkj9







För jag kan göra det som ingen gjort.

Oooh tuff dag. Lite sömn på grund av sent pluggande igårkväll. Gick upp en timme tidigare trots att vi hade sovmorgon, för att plugga ännu lite. Kändes dock som att provet gick bra så helt klart värt.

Jag tänkte även springa när jag kom hem men jag kände att ett bultande huvud, en mör kropp, snö, kyla och hala gator talade emot mig. Ska duscha nu, sedan plugga lite franska och sedan gå och lägga mig riktigt tidigt. Ska bli så förbannat skönt.

Heiiiiiiiii!


hhkl





GIVE ME LOTS OF BRAND NEW FANS.

sdfsddsfsdf


Tja! Slapp dag, ska plugga massa NK nu för imorgon har jag prov. Nu kör vi grabbar.

Down down, but definitely not out.






My room is the g-spot.

Tja grabbar! Jag vaknade runt halv tolv, har kollat O.C till nu, bäst.

Jag har inga som helst planer för kvällen, men jag känner för att göra något roligt och socialt. Give me a call, och du är min kapten för kvällen.

Ska vi find love i ett hopeless place? You let me know.
Nej, men jag behöver lite glitter, lite skinnjacka, lite high heels och lite high hopes. You know where to find me.



gfgf





We've been on the run, driving in the sun.

YO! Fredag idag, alltid trevligt. Trots att det är fredag den trettonde. Dessutom hade jag bara två lektioner och slutade klockan kvart över tolv, skönt! Drog hem direkt, "tränade" lite (var sjukt otaggad så det blev lite slappt), duschade och åt middag och allt sånt. Nu sitter jag och har lite småtråkigt. Jag funderade på att gå typ 100 meter till ett litet krök och socialisera mig lite. Men dels sitter jag här helt ofixad, trött och huvudvärkstabletten har inte riktigt börjat verka än. Klockan är ändå halv elva så känner lite tvek på den.
Dessutom tänkte jag gå och lägga mig hyfsat tidigt ikväll så att jag har gott om tid till att plugga NK imorgon.

Vet ni vad jag har fastnat för igen, för ungefär 10e gången? O.C! Världens bästa serie. Har börjat kolla igenom första säsongen igen, något jag gjort ca en gång per år sedan den kom ut. Jag tröttnar liksom aldrig... Älskar att se filmer och serier flera gånger. Man missar alltid saker första gången man ser dem. Och jag ser helt olika på de olika karaktärerna nästan varje gång jag ser samma film/serie. Nina, tänkarN.


xcvxcvxcv



sdfsdfsd





Gold Sparkles.

Första skoldagen idag, den gick okej med tanke på att jag bara sov 2 timmar inatt.
Nya schemat är ingen dröm det heller, men det här ska nog gå bra ändå. Tänkte faktiskt plugga både matte och NK idag, men först ska vi äta pizza och fira min bror som fyller 20 år idag! Helt sjukt att han redan är 20... Tiden går fort alltså.

Vill skriva ett kul inlägg osv men det känns lite svårt idag. Morgonen började med omtumlande nyheter och de har nog inte riktigt sjunkit in än.

Anyway, ha en bra lillördag grabbar. Heii!


gfg





Monocerus.

Spydde just glitter. Skoja.

Har ni tänkt på att ordet "kräkas" är ganska sött ändå? Förmodligen bara för att man sa så när man var liten men ändå... Kom på det nyss. Djupa tankar, starka minnen.

Jag försökte dygna inatt. Slutade med att jag somnade vid sex. Men jag vaknade faktiskt runt elva så jag är skittrött ändå. Kanske kan jag sova inatt trots allt. Spenderade natten med att titta på filmer om hästar och mystiska enhörningar. Fyfan vad jag vill ha en rosa och blå-glittrig enhörning med vingar. En som lever alltså. Någon som har en att sälja? En fördel vore om den bara åt pannkakor med sirap på.

Nonsens nonsens... Imorgon börjar skolan. Jag var väldigt otaggad senast igår. Men nu är jag ganska taggad faktiskt. Har inte träffat människor på över en vecka, och jag gör inget vettigt om dagarna. Ska bli lite skönt att få struktur igen. Och så har jag ju två vita månader framför mig. Dels på grund av nyår, dels på grund av kalorierna. Bootcamp fungerar liksom inte så bra om man ska vara aspackad varje helg. Detta betyder dock inte att jag kommer sitta instängd som en jävla eremit. Bangar ändå inte på fest, nån kanske bjuder på ett glas vatten eller två.

Nej, nu ska jag städa mitt rum och sen duscha. Heiiiiiiii!


sdfsdfsd

fsdfds






Mufflock.

Tja! Mitt liv har senaste dagarna endast kretsat runt en sak. Mariokart. Sedan jag fick mitt Wii har jag känt mig fulländad. Har slaktat Peach och Daisy med min Toad och Toedette så hårt. Det är inte för intet jag har ett par Toad-tofflor liksom.

Ja, inte mycket mer att säga om den saken. Jag gör inte så mycket om dagarna. Idag gick jag upp, städade huset, spelade Mariokart, åt, spelade Mariokart, kollade på tv. Funderar dessutom på att dygna för att vända på dygnet, men vi får se hur bra jag klarar det. Kommer säkert däcka vid sex-tiden. Aja, back to business (TVn). Heiiiiii!


Klad chey (bli rädda).


sadsad





Jag vill bara dansa.

Ni vet när en vecka bara innehåller tv-tittande och rökpauser? Repriser av dåliga serier och konstiga dokumentärer nattetid? Det är då man faktiskt tar sig i kragen och går ut för en springtur. Det är då man i brist på något annat att göra springer tills man känner hur ens nersotade lungor håller på att sprängas.
Sedan går man in igen, och man lägger sig framför tv:n igen. Men tillslut tröttnar man på det, och sätter sig och lyssnar på riktigt bra musik istället.
Då kan man ibland bli galet sugen på äventyr. Just nu önskar jag bara att det var sommar, så att jag kunde slänga på mig jeansshortsen, den där sköna oversize-tröjan och solglasögonen. Och sedan bara dra. Inte rymma, inte göra något förhastat och idiotiskt. Bara dra och göra något spontant och äventyrligt. Typ springa över sju ängar för att tillslut komma till en åttonde äng där det sitter fem långhåriga hippies med blommor mellan fingrarna. Spela lite gitarr med dem, sjunga lite med dem, le lite åt livet och sedan vandra vidare. Kanske hem, men jag skulle se till att bli lite fuktig av såväl morgondagg som gryningsdimma på vägen. Sedan skulle jag dansa i gräset längs en lång och bullrig motorväg hela vägen hem.


Men det kanske bara är jag.


sdfsdfsd





But the film is a saddening bore.

Tja grabz och girlz.
Vad händer enz? Själv spelar jag café world, men när min franska soppa är klar tänkte jag gå och laga lite middag.
Annars har inte mycket hänt idag, jag har bara legat framför TVn och druckit kaffe. Har varit så sjukt jävla seg idag. Gick och la mig ett igår och vaknade halv ett idag efter ett par fantastiska drömmar, så det känns mindre logiskt att jag knappt orkar ta ett steg idag. Åt i alla fall oxfilé till frukost. Nice!

Aja, dags för middagsskapande. Heiiiiiiiii!


xzcxzc





And I'll never get bored.

Idag har jag varit i stan med mamma. Jag köpte springskor, ni vet så jag måste springa. En perfekt ursäkt för att inte springa har varit att jag inte har några bra skor. Nu måste jag ge mig ut så jag får användning för mina nya skor. Smart va va va?!?!?!
Jag köpte även ett par jeansleggings och ett par Hello Kitty vantar haha. Sött.

Tänkte dra ut och hitta på något ikväll, men jag ångrade mig. För skönt att bara ligga hemma och dega. Ska ändå måla naglarna. Och leta efter bra ridskolor. Saknar att rida!!!! Måste måste börja igen.


EN JÄTTEVACKER BILD PÅ MIG FRÅN IDAG!


sdffgdsf







Nyårsafton då...

Eftersom jag har varit för sliten för att uppdatera de senaste dagarna tänkte jag nu berätta om min nyårsafton.

Den började som tidigare nämnt hos Adolf. Vi lagade god mat, jag drack gott vin, vi gjorde oss fina osv. Sedan drog jag fram jägern strax innan vi skulle vidare till Felli. Jag drack ren jäger ur ett vanligt vinglas och, ja det är ungefär det jag kommer ihåg. Jag kommer inte ihåg vägen till Felli, däremot kommer jag ihåg att jag gladeligen deltog i ölspelet, med den lilla skillnaden att jag drack ren jäger och de andra faktiskt drack öl. Sedan är det blankt fram till ungefär klockan ett-halv två. Då upptäckte jag att jag inte hade min väska med mig och fick panik. Alla sprang runt vid slottet och letade men ingen fann den. Tillslut fick vi tag på Felli och hon meddelade att väskan låg väl bevarad i hennes vardagsrum. Då drog vi hem till Adolf, jag däckade i hennes säng och Danne var inne på toan och spydde kolsvart, trots att han bara druckit öl under kvällen. Småläskigt.

Det var då min nyårsafton, dagen efter ska vi inte tala om. Jag kröp runt för jag kunde inte gå är väl allt jag kan nämna.

Jag återkommer om dagens ävenrtyr senare! Heiiiiiiiii!


ertsert





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!