Sista dagen på år 2011.

Aaaaamen sha! Vaknade precis och såg att solen skiner såhär sista dagen på året. Jag har bestämt att det även ska bli en av de bästa dagarna på året. Då har jag ändå varit på två festivaler, svårslaget!
Tänkte duscha lite nu, sedan äta, sedan fixa mig lite. Ska snart till Adolf och så ska vi handla mat och jag ska leka stylist. Ska hjälpa Adolf med lösnaglar, lösögonfransar och lite smink. Queen of fake här om man så vill.

Blir alltså middag och vin hos Adolf till att börja med, sedan ska vi till Felli och på tolvslaget hade vi väl planerat att vara på slottet. Efter vet vi inte men vi vet att det blir röj!

Nej, nu måste jag verkligen duscha. Heiiiiiiii!


sfdsf





2011 i bilder.

Bildbomb från 2011!


Januari
Hittade knappt några bilder från januari men här är jag som sminkar mig och någon fest haha.

adsads
ssa

Februari
Nån bild med massa svart ögonskugga och fingrarna i kinderna?

ds


Mars
Dålig månad säger jag bara!

dsfdf

April
Festmånaden! Konstant full och glad. Valborg dessutom.

dsadsa
sadsadsa
sadsadsa


Maj
En till festmånad, njöt lite av solen också.

dsadsad
jhjkjg
kghdfsgsdf


Juni

En födelsedagsfest, två festivaler. BRA månad!

ertgfg
dfgfghfgh
dsadsahg
gdfgrfg
dfghfgh
dghfgfdgdgd


Juli
Drack vin i Hum-c stup i kvarten, festade, solade.

sadsadsad


Augusti
Festade mer, piercade septum osv.

dfgfgh
sadsdfdsf


September
Kulturnatten, paddlade kanot, och drack stulen öl utanför Gröna Lund för att vi inte kom in på Håkan Hellström.

fdfgfgthhyji
sadsadsa
sadsadsa
dfgdfgdf


Oktober
Pluggade typ hela månaden haha...

fsdfsdf
hghdgdh


November
Halloween, pluggande.

hfghfghjghj
fsdfds
fdfd


December
Fest, jul osv.

dsfsdfsdf
dfghdfgdf
sdfdsfsd





F-f-f-fredag!

Tja! Förra inlägget skulle egentligen kommit upp för två dagar sen men mitt internet har varit helt knas, så det fick bli nu istället.

What's UP?! Jag kom precis hem från stan, har varit och inhandlat lite saker till imorn. Morgondagens drycker ser ut att bli rosé till middagen och sedan jägermeister. Soooft!
Jag tror att jag har allt jag behöver nu, jäklar vad jag har köpt saker inför nyår haha... Är riktigt töntig med sånt där, men jag tror lite för mycket på det här med att nyårsafton speglar det kommande året. Jag förstörde en stor del av förra nyårsafton, därför förstörde jag även år 2011. Inte mitt bästa år, därför satsar jag på 2012 istället! Har köpt massa nytt smink, ny klänning, glittriga saker, nya smycken, hårprodukter, dyr alkohol, nya underkläder och strumpbyxor osv. Tror jag kan sluta oroa mig nu!

Tänkte köra år 2011 i bilder eller något liknande senare, men först blir det middag. Hörs!


Bild från tidigare idag:

sadsad


Smink of today så att säga hehe (visar mest för att jag tänkte köra på samma imorn, matchar klänningen lite you
know!) Ögonbrynet blev cp på bilden så var tvungen att måla lite på det...


sadsadsa








The girl with the dragon tattoo.

Ikväll blir det bio med Fabian, Danne och Adolf. Vi ska se The Girl With The Dragon Tattoo. Wihoo!
Ska snart dra mig till bussen och sedan bara kör vi. Tänkte ha kilklackar ikväll, har även på mig min nya skjorta som jag köpte igår. Hörs grabbar!


dsadsa





Like a shotgun needs an outcome.

Tja! Sitter och målar naglarna i färgen "VIP blue" och lyssnar på Ebba Grön at the moment. Får riktiga flashbacks till bussresan mot Göteborg och Metaltown i somras. Lyssnade på bara Ebba Grön i säkert två timmar när vi for genom landet och jag hade grov nikotinabstinens. När vi sedan stannade för några minuter sprang jag och Ellen ut och hann röka typ en tredjedels cigg innan vi var tvugna att kuta in i bussen igen.

Hur som helst, igår var en mysig dag. Jag och Adolf var på mellandagsrean och kom hem med lite fina saker. Jag köpte två skjortor, ett halsband, en ögonbrynspenna och en helt underbar sallad från Cupido. Sedan träffade vi min mamma på MoeJoe's Juicebar och hon bjöd oss på såväl kaffe som juice. Sedan åkte vi hem till mig och myste och snackade skit halva natten.

Körde på vågigt hår igår, inte likt mig men jag diggade det! Tog några tyvärr mindre smickrande bilder för att få med håret också.


gdfgfdg

sdsadsad





Chillar helt galet.

Här har det firats jul utav bara helvete. Riktigt bra jul i år.
Just nu ligger jag i sängen och tittar på Scrubs på min nya tv, heeelt soft. Har även på mig mina nya Super Mario tofflor. Lägger upp bilder på resten av julklapparna efter middagen. Heiiiiiiii!


dsfsdf





Imorgon får alla doppa.

Hej enzzzz. Dan före dopparedan, helt soft.

Idag har jag ätit thaimat till frukost igen. Sedan drog jag ner på stan och träffade Danne och Adolf. Vi köpte de sista julklapparna och så köpte jag cigg, hårspray och lösögonfransar. Jag gav även Gabbe hans fina men random julklapp från mig och Adolf. Vi är så generösa så det stänker om det.

Nu väntar jag på att middagen ska serveras, spelar lite café world så länge. Underbart spel förövrigt, kämpar med att nå level 30 innan 2012. Efter det blir det nog julmys med familjen eller så, men först ska jag träna och sen duscha av mig svetten jag utsöndrar under träningspasset.

Dags för middag, heiiiiiiiiiiii!


Dagens vackra inköp (jag gillar extrapris)

sdfsedfds





Nyårsklänningen!

Min nyårsklänning har anlänt! Blev glad flicka, sedan blev jag ännu gladare flicka när jag provade den och den satt bra till skillnad från alla andra nyårsklänningar jag provat. Dessutom är den blå och fin, jag gillar blått.


dsfsdfsdf


Kan ju även passa på att visa er en tröja jag köpte förra veckan, love it!

sdfsdfsd







Uppdateringarnas uppdatering

Amen sha, det var inte igår! Har haft en del att göra senaste veckan.

Hm, vad har hänt sen sist då? Prov, julklappsinköp, kanonfylla, munspel på bussen hem, gifttagg i handen, åka till doktorn, baka kakor till klassen, förkrök, julavslutning och bootcamp. Det är väl ungefär förra veckan och början av den här veckan.
Idag har jag däremot inte gjort något annat än att äta thaimat och spela café world. Skönt det med! Har däremot noll inspiration men jag känner att den långsamt kryper sig på, kanske till och med kan få fram ett till inlägg ikväll!

På tal om ikväll är ju den stora frågan vad man ska göra. Jag är festsugen men dels är det torsdag så min sista buss hem går tidigt, och dessutom är det ju som sagt bootcamp och alkohol är fan inte bra för figuren! Om jag lyckades sitta på donken och titta på när mina vänner åt skitgod mat för att sedan själv köpa en torr bulgursallad så klarar jag nog av en alkoholfri kväll. Kanske ska bjuda över någon och köra julfilmsmaraton?

Nej, nu ska jag ut på en cigg och sedan ska jag slå in julklappar! Heiiiiiiiiii!


Bilder från helgen/veckan:

fbgdfgbdf
Förkröket som orsakade gifttaggen i handen...

fsdvfsdf
bvxcvcbvc
mjhm,
Fest hos Fabbe osv.


vxcvxcv
dsadsad
Förkrök halv nio på morgonen igår. Tur att man var snygg iaf! Ehm...





Give a bitch a black eye-day.

Amen shaa!
Lång dag i skolan, prov på kalla kriget osv. Men Nina är glad ändå, för snart är det slut på skolan för ett tag. Känner verkligen att jag behöver det just nu.

Ikväll blir det boxning, jag baaara köttar! Laddar just nu upp med saffransbulle, oboy och julmusik.
Sedan har jag en soft dag imorgon, börjar halv tio och slutar tolv. Efter det blir det nog lite julklappsinköp och sedan hem och utföra någon form av träning. Duktig!



dffgdfgdfg





kör ba kör.

Tja grabbar! Idag är det lillördag, någon mer som är sugen på lite Jack Daniel's? Trodde väl det.

Men för mig gick denna dag ut på att plugga till ett stort prov på hela kalla kriget som äger rum imorgon. Efter det drog jag och tränade. Nu har jag duschat och funderar på att ta mig en fet... cigg. Måste sova snart om jag ska orka upp imorgon. Livet är lite busy busy busy just nu men snart är jag tillbaka. WOHOOO KÖR BA KÖR!!!!!

Nu ska jag röka, sen skratta, sen sova. Heiiiiiiii!

(glöm inte att följa mig på TWITTER!)



vxdvxdzvxc

Skit i hur sliten jag ser ut okej.





Twitter och sånt coolt.

Tja grabbar, är mitt uppe i storplugg men tänkte bara slänga in att jag nu skaffat twitter (p.g.a. Saras påtryckningar). Ninutt@twitter. FÖLJ MIG RÅ! Hihi.

Bara för att ni inte kommer orka söka slänger jag in en länk, känns ju värdelöst att ha en follower liksom.

KLICKA!


nhghfgh





Where da cash at?

Amen sha! Sitter i skolan och väntar på att Adolf ska sluta, hon ska nämligen ge mig caaash. Bangar inte.
Sedan blir det en fny och därefter skynda hem för att plugga till prov i internationella relationer imorn. Är vi taggade? Har vi konfetti? Var jag där? Hade jag kul?

Dags att packa väskan och bege sig, Adolf slutar om bara några minuter. Heiiiiii!


fdffdsfc





Toast & cola

Morning! Vaknade för ungefär en timme sedan, känner mig pigg och utvilad. Jag hade nästan glömt bort den känslan. Nu tänkte jag äta frukost, toast och cola står på menyn. Helt gott.

Kvällens planer är fortfarande luddiga, men jag hoppas på krök! Först blir det dock toast och plugga. Heiiiiii!


dfgdfgdf

Saknar sommaren liiiite kanske....





Sliten? A!

Jag har precis kollat klart på idolfinalen. Både Robin och Amanda var riktigt bra, båda förtjänade att vinna. Men grattis Amanda får vi säga!

Nu är den närmaste planen att sova, har ett dunkande huvud som tydligen inte tycker om att sova jättelite varenda natt. Skumt, visst? Så jag tänkte sova --> vakna --> träna --> plugga. Sedan eventuellt hinna med lite festande också! You know me, kan inte avvisa en partykväll bara sådär. Är det förresten någon mer än jag som är riktigt sugen på att hitta peppes bodega? Förstod väl det.

Jaa jag kan ju avsluta med att visa hur jag ser ut as we speak (varning för en trött Nina med påsar under ögonen!!!) och så kan jag även visa dagens nödvändiga (ej ironi) inköp. Volympulver och eyeliner är faktiskt ganska praktiskt att ha.


fdsfsdfsd


dsadsad








Friday I'm in love.

Amen tjeeeena! Sitter i skolan nu, har två timmar franska men vår lärare är så snäll så vi brukar få rätt många raster.
Så sjukt skönt med fredag, även om det väntar mycket plugg i helgen. Har två stora prov nästa vecka och jag tänkte även hinna träna i princip varje dag så det blir en aning svårt att klara proven om jag inte pluggar i helgen.
Ikväll är det dock idolfinal. Har inte följt det så bra i år men jag tittade förra gången i alla fall, ganska alkoholpåverkad visserligen men ändå. Vem håller ni på? Jag säger Robin, fo sho! Galet bra röst och charmig personlighet. Fast jag vet inte om jag vill att han ska vinna för då kommer han ändå behöva producera ett album alldeles för snabbt, och så blir det fett crappy och så faller han in i glömskan igen. Inte okej! Amanda är ju ändå så populär så jag tror att det kommer gå bra för henne även om hon vinner. Har dock inte hört vinnarlåten än, är den nått att hänga i granen?

Anyway, går i skolan till halv tre idag. På sista lektionen ska vi disikera lamm... Gott.
Efter det drar jag nog ner på stan och köper glittereyliner. (Någon som har missat att glitter är mitt livs drog?)
Sedan hem för plugg och idolmys.

Det är väl min dag i stora drag (rimmar också). Ha en spårad fredag gott folk! Heiiiiiiiiiii!


hgjgjg



Har typ inga bilder på min skoldator så det fick bli en gammal goding!





Två veckors förkylning, kronisk mental störning.

Tja! Är sämst på att skriva här nuförtiden känner jag. Dock har jag haft mycket att göra och igår när jag faktiskt inte hade det bestämde jag mig för att bara ta det lugnt och titta på Glee.

Som jag sa sist så letade jag då nyårsklänning igår, men utbudet var beyond sämst och jag hittade bara en snygg klänning. Den satt bra och dragkedjan gick lätt att stänga tills jag kom upp till brösten och där var det kört. Jag och Adolf fick konstatera att dagens klänningar inte är gjorda för folk med bröst. Så jakten fortsätter!

Dagen har varit ganska lugn men lång. Jag kom ganska nyss hem, men snart ska jag iväg igen. Blir att träna för första gången på två veckor, förkylningar suger balle. Dessutom blev jag akut sugen på att titta på mina gamla Tokio Hotel-dvder så det får nog bli att däcka till dem när jag kommer hem igen. En gång i tiden var det bandet kärnan i mitt liv. Kommer fortfarande ihåg när jag hade köpt den nya dvdn, satte mig i sängen och åt Ben & Jerry's, och grät hela filmen igenom. Jag grät av lycka över en dvd med ett band? Haha, happy times fo sho!


Min älskade Tokio Hotel-tröja (som jag nog inte kommer i längre... Hej diet!)


dsadsad






Don't go for second best, baby.

Tja! Jag har varit lite off senaste tiden, av olika anledningar. Men nu är jag tillbaka, starkare än någonsin (okej, kanske inte just idag då jag är ganska bakis).
Helgen har varit både bra och dålig, mycket alkhol, mycket skratt, även en del dåliga tankar och tårar. Men helt plötsligt idag insåg jag att jag är bättre än det här, så nu skiter jag i det!

Nästa veckas planer är att plugga ordentlig till matteprovet på onsdag, leta nyårsklänning med Adolf (bara jag som är sjukt taggad?) och att bli tillräckligt frisk för att träna ordentligt igen. Aldrig fel att börja år 2012 med en lite fastare kropp liksom. Åh, det är så sjukt att det snart är ett nytt år, jag har alltid lite nyårspanik samtidigt som jag är så galet spänd och glad inför det nya året. Jag trodde att det skulle försvinna när jag blev 10 typ? Men nej, jag får fortfarande den där fantastiska känslan så fort klockan slår tolv och allt bara smäller runt mig. Utom förra året kanske, jag var inte så "närvarande" på tolvslaget om jag ska vara ärlig...

Hur som helst, ha en grym söndagskväll! Hoppas att ni åt en lika god middag som jag och att ni också har tre chokladbitar ni måste äta ur kalendern!


gdfgfgdf

Hahaha, Emil förra nyår!





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!