Don't give up on the wanting

Inget internet igår, svåra tider. Idag är dock problemet löst och jag kan vara mig själv igen.
Måste dock säga att det var lite fridfullt utan internet igår. Jag tände ljus och körde bland annat Kent och Placebo på högsta volym, blev lite av en helig stund. Mitt hjärta liksom vibrerade i takt med basen och det var skönt.

Idag har jag som vanligt varit i skolan, efter det drog jag ner på stan med felli och köpte lite nödvändiga saker så som hårspray och puder. Jag träffade även Fille och Oli och införskaffade lite nya kläder. Alltid trevligt!
Har sovmorgon till tio imorgon men funderar på att sova snart ändå då jag är äckligt trött. Har sovit alldeles för lite den här veckan! Ska försöka rise and shine imorgon när jag faktiskt har anledning att vara på bra humör då vi som sagt börjar tio och även slutar två. Sedan hörde jag det viskas om modevisning på kvällen. Mmmmm vi får väl se vad som blir av morgondagen!


vfvdd

Placebo, nuff said.




I long I burn to tuch you just the same.

Skola skola, sen ner på stan och träffa Fille, Adolf och Danne. Vi åt cheesburgare och rökte och tittade på människor.
Jag kommer jag kommer jag kommer.

I hemlighet drömmer jag, drömmer drömmer drömmer. Men just nu dricker jag energidryck i hopp om att jag ska orka hålla mig vaken några timmar till. Har egentligen lika mycket inspiration som igår men min hjärna är lite för trött för att orka arbeta. Jag vill träna och skriva och plugga och vara duktig, men jag orkar fan inte. Måste man alltid vara produktiv? I så fall ska jag börja med amfetamin eller något annat som gör en läskigt pigg. Tror det är lite mer effektivt än kaffe och redbull, eller vad säger ni?


jghjghj





We built this city on rock 'n' roll

Kom precis hem från stan, var där en liten stund och träffade fille över en cola på donken haha.
Blev helt lycklig i hela kroppen när jag gick hem. Jag gick på en bäcksvart väg under stjärnorna och lyssnade på We Built This City. Dansade och sjöng hela vägen hem. Se där, det var inte en helg full med sprit jag behövde, jag behövde bara få dansa lite under stjärnhimlen. Jag är smått fjollig och konstnärlig i smyg. Har äckligt mycket inspiration och vill bara skriva skriva skriva. Ska försöka få tid till det i veckan, jag har saknat att skriva mina små historier och intetsägande dikter.





Bored bored bored bored bored...


Igårkväll blev det att käka chips och titta på How High. Skönaste filmen alltså.
Idag har jag haft så in i helvete tråkigt och det har jag fortfarande. Ingen aning om vad jag ska hitta på. Dö...
Den där veckan i Spanien börjar närma sig, jag måste bara lösa saker med skolan först. Palla missa en massa. Känns dock lite värt det för en vecka av sol och bad. Plus att jag saknar mina kusiner som fa-an.

Nu ska jag väl fortsätta att ha skittråkigt... Funderar på att fixa mig så att jag i alla fall kan låtsas att jag ska göra nått. Peace!


Image and video hosting by TinyPic

Bild från i fredags.




THere is no law we must obey.

Amen sha! Igår var vi hos Kg och röjde, det blev ganska många böghögar och även några rejäla däckningar.
Jag tog mig hem vid halv tre och körde nudlarna, självklart.
Idag har jag och min familj rensat ut ett garage/verkstad. Ganska osoft faktiskt.
Frågan är ju vad man ska hitta på ikväll. Jag är ganska trött men som alltid taggad på röj om det bjuds! Aja nu ska jag typ äta och kanske fixa mig sen. Heiii!

Hade inte med mig kameran igår så har bara några kassa mobilbilder, men det får fan duga!


fghfgh
fsdfdsfsd
tertert

Cigarr och grejer.





One more night playing heart piñata.

Idag har jag ju varit ledig så jag har bara tagit det heeelt lugnt. Degat framför tvn osv.
Nu har jag duschat och fixat mig och ikväll blir det fekke!

You'll never be younger than you are tonight.


sadsadsa






Bring it on.

So it's decided! I afton blir det att äta popcorn, dricka flädersaft och titta på Bring It On. Soft!

fgfdgfd




This world belongs to me.

Hej! Ganska skön dag idag ändå. Skola, kaffe, cigg osv.
Jag har pengar, jag är glad, jag är på topp i allmänhet. Det går bra nu.
Det enda dilemmat är väl vad jag ska hitta på ikväll... Vet inte om jag pallar att bara sitta hemma, helt tråkigt!
I helgen blir det i alla fall massa party, nice shit!


dsadsad





Storken, födelsedag och saliv.

Tjaaaaa!
Idag har jag varit i skolan, lika duktig som vanligt (satsar på 0% frånvaro till skillnad från förra året).
Efter skolan drog jag ner på stan och köpte nya hörlurar, tog även en fika på storken med Adolf. Mysigt som fa-an.
Mindre mysigt var dock att jag fick spott på mig på väg till bussen...

Idag fyller min brori 23 så vi ska snart äta tårta och kakor. Mihihi. Sen ska jag kolla på film och sova, skittrött. Imorgon är en ny skoldag men jag är ledig på fredag så inte fan ska jag klaga!
Dags för FIKA! Heiiii!


sdfsdfsd






push it, push it real good.

Skola skola skola till halv fem. Hem hem hem och äta. Röka röka röka och nu sitter jag här. Vill sova tidigt ikväll för jag är så brutalt trött, så det blir nog till att plugga lite och sen somna till Glee fort som fan.
Woop, jag är taggad på helg och jag är ledig på fredag, kunde varit värre. Jag vet precis vad jag vill ha och jag måste få det. Let's do it tonight?
Jag tänker fortsätta att plugga hårt, sikta högt men den här gången ska jag vara så effektiv att jag inte kan missa det roliga i livet. Det är som syre för mig och jag tänker inte låta det lida.


I suited up to get undressed
A pretty girl in a pretty mess
To see the hint you'll have to look quite close



fsdfdsf







Jag är duktig, jag vet.

Idag har jag faktiskt varit jätteduktig... Varit i skolan och kämpat på, lagat middag, tvättat, tränat och nu ska jag plugga lite. Men först äppeljuice och en cigg!

Har även börjat ta mina p-piller efter ett uppehåll. Sex-season is back!!! Nej, jag skojade bara. Jag går i skolan, alla liv förutom plugglivet är borta, inklusive sexlivet.
Kan man träna upp sig så att skolböcker ger en orgasm? Nej, trodde inte det. Dessutom tror jag att jag hade blivit extremt rädd för mig själv om jag lyckats med det... Konstiga tankar letar sig in i mitt huvud ibland...

Anyway! Den där ciggen var det ja!





Taggad på franska? Måste ha slagit i huvudet.

Tja grabbar!
Idag hade jag en lång dag i skolan, dock har den två timmar långa franskalektionen förkortats till en timme.
Sov inte mycket alls inatt men lyckades ändå hålla mig vaken, vi fick träffa en del nya lärare idag vilket var spännande. Eller ja, inte så att jag satt och hyperventilerade men ni fattar...
Jag är fan taggad på franska steg 4! Ja, jag är seriös. Vi är bara 6 personer i hela gruppen så det känns som att det kommer bli så mycket lättare att lära sig i år. Känns liksom som att jag borde kunna lite mer franska efter 4 år...

Just nu är jag ganska slut men drack precis en kopp kaffe och håller på att laga middag. Hungrig som en jävla varg.
Nej, nu måste jag koka pastan grabbar! Heiiiii!


fsdfsdf

Rosa slingor, I like!




Planering?

Är seg som fan och försöker planera min vecka. Jag och planering har aldrig gått hand i hand men jag ska försöka asså. Söndag får bli planeringsdagen från och med nu.

Nu är det dags för en dusch och sedan ska jag fixa naglarna och titta på Glee för fulla muggar. Heiii!

fsdffff




Let's rock this bitch

Eeeeey fan, igår var inte en bra dag. Vaknade hos Victor efter lite för hårt festande. Låg och grinade och spydde hela dagen typ haha... Pappa fick komma och hämta mig för jag orkade verkligen inte gå till bussen.
Väl hemma beställde jag en hamburgertallrik och spenderade kvällen med att titta på svensk film. Helt mysigt.

Idag har jag väl inte gjort någonting. Laddar batterierna inför en låååång skoldag imorn. Men vet ni? I'm gonna rock this year.

Nu ska jag försöka få låna pengar till en ziperall. Puss!


hgfhhgfh






I drive those bitches crazy

Kul att träffa klassen igen idag! Alla var så söta så.
Skönt att vi började halv tolv och slutade typ halv ett, sen god lunch bestående av vårrullar och nån gryta med squash i.
Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på en badass raplåt som jag hittade helt random när jag var typ 14 bast. Mitt paket från happyhair kom på posten idag så det är freshhhh.
Har även gjort en spacy make-up men planerar att justera den lite. Har svårt att gå ut i endast färgade ögonskuggor, måste ha lite svart to take the edge off liksom!

Ikväll blir det party party så jag hoppas att det blir fett jävla röj! Funderar på att våldta Axel mot slutet av kvällen, stackars pojke. Men han är van, har dock aldrig lyckats penetrera.


fsdfsdf




You are a cinema, I could watch you forever.

Har haft riktigt svårt att hålla mig vaken, dygna + järnbrist är ingen bra kombo. Har druckit så mycket kaffe att jag inte kunnat äta. Men snart är det middag så då kanske jag får i mig lite näring iaf. Får se om någon orkar ta sig till mig ikväll... Vore trevligt! Annars får jag väl däcka till någon film and get ready for school tomorrow! Dock börjar vi halv 12, skönt!
Helgen börjar ju ändå imorn så lite hinner man ju festa till det innan allvaret börjar. Hoppas det jag beställt kommer snart också! Då blir jag en klad flikka.

Trött chey hey!

dsfsdfds









Kaffe vs pingviner

Godmorgon! Så hade man inte sovit :PpPPpppPPPpP

Är fan helt slut, hatar att dygna. Jag blir helt borta, kan inte tänka och bara skrattar åt allt. Haha, pallar inte. Hinkar kaffe tills ryggraden spricker. Men inatt ska jag fan sova minst 10 timmar annars dör jag.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA det här är ärligt det roligaste jag sett i mitt liv:







Name one bitch in the game that i can't murder.

Oh oh oh oh oh, look what we've got here! Ännu en liten glappkäft till manshora som tror att han kan ta oss. Lilla vän, få lite perspektiv på saker och ting, med ett IQ under 20 tar du ingen. Visst du kan sprida ut vad du vill, låt lögnerna regna över hela uppsala. Vem kommer tro på dig? Vem lyssnar längre? Allt som rinner ur din käft är bullshit och tro mig, folk vet det. Och snälla, fortsätt vara så otroligt feg att du istället för att ta fighten lägger upp folk på internet, och skriver sagor om dom. Det tragiska är att du inte förstår, du förstår inte att det enda folk gör är skrattar. Du är en komedi, med inslag av billig pornografi. Mer kommer du aldrig bli, så lägg ner.
För vet du en sak? Jag vet hur in i helvete rädd du är för att bli förnedrad av oss, buuut then again you brought it on yourself, bitch!





I try to kill the song, cause the melody’s all wrong

Axel fick göra min kväll, helt rätt! Vi satt i stadsparken på bryggan och åt chips och drack cola. Mys!
Måste säga att Axel är en såndär helt underbar människa som jag hoppas att jag känner livet ut! Puss på dig mongo-unge.

Nu är väl planen att dygna, så att jag kan sova tidigt imorgon. För på fredag är det skola! Vet inte om jag längtar, har saknat klassen men det nya schemat kommer ta död på mig. Målen ligger högt i år! Fuck off nu kör vi.

Det går bra nu.

retgrfg







She's a mess, she's a mess, she's a mess.

Kaffe, mackor, cigg, kaffe. Och jag har inga pengar kvar, visst är livet underbart?
Sista kvällen då jag kan röja, innan skolan börjar. Ska man kanske sikta på att vara redigt bakfull sista dagen på sommarlovet? Jag tycker att det låter som en utomordentlig idé! Together we'll dance in the dark.

Alltså jag börjar nästan gråta när jag tänker på det, jag är så töntig. När jag tänker tillbaka på sommaren som varit så slår det mig hur allt förändrats, men ändå inte. Om jag jämför den här dagen med samma dag förra året, andra vänner, jag var småkär osv. Den här sommaren har varit sjukt bra emellanåt, helt sämst emellanåt. Höjdpunkten var helt klart Metaltown, därefter Peace & Love. Sen kommer nog Söderhamn, Midsommar, Grönan, ett galet krök. Alla cod-nätter hos Victor, alla spontan-träffar med Fille. Men det känns som allt det där var längesen, som att det var förra året, inte i år. Därför känner jag att jag på något sätt måste avsluta sommaren med en fet jävla smäll, jag bara måste. Alla som har idéer kan ju höra av sig!
Nu ska jag fixa mig tänkte jag. Puss!








With friends like you, There's no need for enemies

Jaa ni, vad ska man säga? Idag har jag varit i stan och träffat mina babes Moa och Ida. Har även färgat håret och suttit och stirrat typ. Ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll men det blir väl att sitta hemma...

Fan asså... Är så överjävligt trött på alla horungar i uppsala som har ett så tråkigt liv att de måste hitta på lögner om mitt. Jajajaja jag och fille ska isolera oss det blir nog bra. Annars, någon i stockholm/göteborg som behöver en rumskamrat? Trött trött trött trött trött på uppsala. Gaaaaaah!

I won't see you around, I couldn't give a fuck.
I'd rather slit my wrists than keep in touch.

 

Haha känner att det blev ett lite agressivt inlägg. Ööööhj whatever.

 

ghnjhgj

 

 

 




Get on your fucking knees

If I had it my way I'd slit your throat with the knife you left in my back
All the shame, all this guilt, all this regret, that's me
I'm inside of you and this is your world
Fucking falling apart mate, from the inside out.
Everything will fall apart at your feet - you got hell to pay

And you better fucking bow down to me
You better beg for mercy
Get on your fucking knees and cry me a fucking river.





Septum!

sdfsdfsddddddd





Nu blir jag säkert kär i dig

TJA! Igårkväll åkte jag och Felicia till Anna där jag piercade septum! Asnice. Gjorde skitont och jag grät, men nu är det okej.
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Antingen är jag bara hemma eller så drar jag väl till Hum C, är något där ikväll. Juste ska beställa lite grejer också! Och imorgon måste jag in till stan och köpa hårfärg. Nu kör vi!

(Bild på piercingen kommer upp senare)





Vänligen spy inte på bussen

Meep. Igår blev det middag hos Adolf, sedan vidare till Axel, sedan till Kg. Vi krökade tills all alkohol i huset tog slut. Då försökte vi få dit mer men det gick väl sådär. Böghög, inrökt lägenhet och en schysst vurpa sedan drog vi hem till Axel för lite mackor och blodpudding. Efter det tog jag bussen hem. Då bestämde sig en tjej för att spy grönt. Hon satt bakom mig vilket betyder att spyan hamnade precis bredvid mig i gången. Tänkte döda henne. Lättnaden jag kände när jag gick av den stinkande spybussen är obeskrivlig. Väl hemma blev det de obligatoriska nudlarna och ett glee avsnitt fort som fan.

Idag har jag bara degat framför tv:n. Ska dock städa lite nu, sen duscha. Och sen tror jag att min septumpiercing äntligen kommer att sitta på plats. WOOOOP! Taggad som fan.

Heiiiiiii!

cdcsd

Jag och Akles!







Let's get retarded and throw a party!

dddd

HAHA, 15 år. Full och omedveten. Silvertejpad och dum i huvudet. Aaaah happy times!





He might sell coke

You're so shy and I'm loving your tie.

Eyyyy whatup?! Själv vaknade jag nyss. Planerar att dunka musik ett tag, sedan fixa mig. Därefter ska jag äta middag med Adolf, Danne och Oscar. Tacos!!! Sedan blir det förmodligen vidare för lite k-rök! Rah rah like a dungeon dragon.
Känner för att vara färgglad idag. Mindre vanligt. Kanske slänger upp en bild på min outfit (hatar ordet) senare. Om jag inte har fula kläder. Då pallar jag inte... OH I FEEL LIKE BOOMBODOMBOM BOOMBODOMBOM BEY!

En låt som passar mitt humör idag:



Tårtor och sex... Bra kombo!





Spontana äventyr och morgonvandringar

Tja! Igår krökade vi på storvad. Var lite segt till en början men sedan gjorde grabbarna upp en brasa och det var faktiskt jättemysigt. De flesta blev ganska jättedragna haha, sedan var planen att jag och fille skulle sova hos Victor men på väg dit fick vi syn på Ogge och Fjompen på en buss, så vi hoppade på och hängde med på "efterfest". Det blev dock mest huvudvärk vs alvedon och sedan en promenad till donken. Sedan gick jag och fille till stationen för att åka hem. Arlandabussen och gå en halvmil från statoil. Jag grät på vägen hem för att jag var så jävla trött och det var endast tre grader plus ute. Frös fan asset av mig.
Kom hem, mötte pappa i dörren, på väg ut för en morgoncigg haha. Gick och la mig, somnade på 1 sekund. Vaknade halv fyra och nu sitter jag här. Så trött så jag vill spy. Tänker inte ta mig ut ikväll alltså.

Igår köpte jag i alla fall smycke till min näzaaaa. Så det är på g. Ska även köpa hårfärg när jag nu har råd med det.
Fan vad snygg jag kommer vara.


sdada

Svarthåriga tider! Jag undrar dock vad som hänt med mitt smink där...





I'm far too smart to get fooled by myself

Vilket jävla väder! Har suttit inne i myskläder hela dagen, ganska skönt. Nu tänkte jag internetshoppa lite och kanske ta en kopp kaffe och slå på en film. Blir en lugn kväll, så får vi se vad som händer imorn. Min plan är i alla fall att åka till stan och köpa lite saker, sedan förhoppningsvis pierca septum!! Sjukt taggad.
Tänkte även färga håret svart igen, men vi får se när det blir av. Jättetråkig färg nu, brunt med utväxt ungefär. Tycker svart hår är fierce! Det blir förmodligen lite färgade slingor också.

Nu tycker jag att ni ska ha en trevlig kväll och lyssna på denna:







I sign titties

Ibland önskar jag att jag var svart. Jag har ju inte direkt något komplex för min hudfärg, men svarta tjejer har så F-reaking snygga kroppar. Big booty bitches med smal midja, wo-ho!
Just take a look at Nicki, vad hade man inte gjort för den kroppen?

jkljklk





But it's the last time I swear

Here comes another fall from grace
I'm always falling on my face
This attitude that I embrace
For the love
I'm trying to replace

Läkarbesök och alkoholfira kvällar, det hela börjar bli en vana. Ett avbrott igår för då var det sockervadd och berg-och-dalbana. Minuter, timmar, dagar går. Och jag vet fan inte hur jag mår. Det finns mycket jag förtränger, kämpar för att glömma. Men det får mig att försvinna, fastna i att drömma. Vad fan gör man när inget är rätt, och man ändå skrattar och ler brett? Jag är glad som fan och lycklig över livet, fast i hemlighet tar jag svek och lögner för givet. Men att fasta i sånt är farligt, för egentligen, är det så allvarligt? Varför såra sig själv när andra gör det så bra? Och varför stanna och ta det när man bara kan dra? Att vara stark är fan inte lätt, man måste se saker på ett helt annat sätt. När du klarat det är det dock jävligt skönt. Och det är helt klart mödan lönt.



Haha JA jag gillar att rimma...







Gröna Lund för fan!

Idag har jag varit på grönan med Ida, Moa och Amanda! Träffade Emil aka tupac också, wiiiiiii!
Helt kul, blir som ett barn så fort jag sätter foten innanför grönans portar. Blev dock inget fritt fall denna gång, mådde fuck för illa. Men jag hade en awesome dag med mina bitches!

Tittade precis på höstens schema. Tortyr. Ska festa resten av lovet och leva rövare för jag kommer inte ha något liv när skolan börjar. Ska ta till vara på varenda jävla kuksekund medan jag kan. WOOOP!
Kommer fan inte klara av att skaffa jobb också... Men Ida har pretty sweet plans för jullovet så man får ligga i helt enkelt.

Get ready for it, I came to win.


Image and video hosting by TinyPic

Dags att bli wonderwoman grabbar.




Sex noll två

Amen shaa grappar!

Kom precis hem och har svept en kopp kaffe. Välkomnades hem till doften av potatisgratäng och tre paket cigg. Ibland vill livet en väl alltså.
Nu sitter jag och lyssnar på KSMB och har beslutsångest. Ska jag köpa en rosa eller svart onepiece???


fdfsdffdsfsdf








They got their guns out aiming at me

Tja! Jag är skittrött. Ehehehehe.
Igår skulle det bli fet fekke och förfärlig fylla. Det blev mer att ränna över hela stan och tillslut slå sig ner på gräset för att dricka läsk och vänta på bussen. Fick dock springa som ett as till bussen, den sög.
Sov ca 11 timmar i natt men är dödstrött. Dricker kaffe nu för jag pallar inte vara ensam så snart drar jag till stan.
Hejdå!



fdfdsf

gdfgdfgdf

Snygg jag vet. Ankmun är det nya.




No spain for me

Juste, jag skulle ju åkt till spanien idag... Blev inget för min syster bangade. Dumjävel!
Men om allt är matchat och klart i september så kaaan det bli av då, med mamma. Vi får hoppas och se helt enkelt.

Nu tänkte jag bada lite mer, sen kanske gå på en promenad. Myyyyyyeeeeeesssssssssssssss woooop!





JAG VILL BÖRJA SURFA

Jag vill ha en karriär som surfare! Har aldrig stått på en surfbräda men jag fick nyss en snilleblixt. Jag älskar vatten, skulle kunna leva i vattnet resten av mitt liv. Jag älskar allt med att bada, till och med saltiga kallsupar. OM jag då blir surfare så kan jag spendera massa tid i vattnet, ha kul samtidigt OCH tjäna pengar (om jag är skitbra vill säga). Vore inte det drömmen?





fdfsd





I've made up my mind to be nothing like you

Tja. Igår var jag och Fille i Öregrund och söp. Sedan blev det knas med bussarna så jag sov hos henne. Helt soft, vi tittade på the good girl och sov i soffan. Filmen sög, så vi somnade rätt fort. Vaknade dock och hade ont i magen. Alltså något är allvarligt fel, jag har alltid jätteont. Buhuuu dumma läkare som aldrig hittar felet.

Nu sitter jag och dricker kaffe. Funderar på att bada snart. Soft. Vill träna också, men min jävla mage sätter alltid käppar i hjulet.

Wöh, är skittrött och deppig. Kom och muntra upp mig!!


dgdfgdfgd





Super hero by night

Amen shaaaa!!

Kom hem från Söderhamn igår vid halv fem. Då blev det bara till att duscha och fixa mig, sedan dra till felli och kröööka. Det var helt kul, brödfest visserligen men jag var så pass full att det inte spelade någon som helst roll.
Vaknade, åt pizza/mackor med erkan och tittade på Hjälp! Sedan drog jag hem och upptäckte att vi inte hade något internet... Men som tur var fixade pappa det för någon timme sen.

Now, söderhamn. Det var sjukt skönt att komma bort och spendera fem dagar precis vid havet. Vi åkte massa båt, vattenskidor, åt grillat kött marinerat i öl (SJUKT gott!!!), satt under stjärnorna och rökte osv. Klagar inte!
Danne kom upp på lördagen också, lite som räddaren i nöden med choklad och cigg till oss. Hihi!

Nu tänkte jag titta på någon seg film jag sett tusen gånger. Det bästa med filmer är rökpauserna.
Langar upp bilder från Söderhamn också. Heiiiiiii!



dfgdfgdffsdfsdffdgfgggggwerewrrfdfsztfdgggsdfsdfsdffsdsssdfsdssssfdsfddddgfgfdg






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!