WOOP WOOP

Woop woop nu är nästan allt klart. Upp tidigt imorn och turn my swag on, sen bär det av till Peace & Love!
RING POLISEN!

För övrigt köpte jag idag världen finaste nagellack, mihihihi. Nu ska jag måla på det, men först ska jag röka.
Ha en mycket trevlig kväll och kolla min facebook om ni vill ses på P&L, mitt nr står där!



gfgfg

ÄR NI REDOOO?!





STRESS STRESS STRESS

Shirre, idag har jag stressat som fan. Skulle köpa 1000 saker, allt tog för lång tid.
Nu har jag äntligen börjat packa. Är inte alls klar men väskan är redan full...
Ska hinna städa och måla naglarna också. Tur att jag färgade håret i morse.

MÅSTE DRA! Heiii heiii heiii!





Nicki Minaj me love you long time

Alltså Nicki Minaj i mitt hjärta! Så jävla snygg och cool och awesome. I'd do her.


sddfsdf






Jag jag jag jag jag jag jag

Vad gör jag uppe? Jag har massa att göra imorn, borde sova. Men jag vill inte. Jag vill skriva skriva skapa skapa.
Ändå sitter jag bara här och stirrar. 10000000 tankar och allt snurrar runt, runt. Jag är inte vilsen jag bara flyger, blåser bort, snurrar runt, snubblar. Men jag ramlar inte. Hur många som än tror att jag ramlat och slagit mig på den omtumlande färden, så har jag inte det. Jag står på mina ben, de brukar hålla för sånt här oväder.
Vem vet? Kanske gör jag något galet, kanske tappar jag bort mig i ett lyckorus? Kanske stannar jag där förevigt, kanske kommer jag aldrig hem.
Men det är skönt att inte bry sig längre. Att bara flyta med och vara glad, att skratta när man är lycklig, att skratta sig lycklig när man är olycklig. Mitt enda botemedel är mig själv själv själv och själv. Jag är i ett mycket okomplicerat och stadigt förhållande med mig själv. Jag är medveten om mina svagheter och styrkor.
Jag klarar det här själv, så jag skiter i att du stack.





I make em' good kids smoke crack

Hallå där mitt i baksmällan!

Igår blev det inget Öregrund, det blev fest hos Alex istället. Det var helt soft och jag var heeelt full. Det sista jag kommer ihåg var att vi var på väg hem till mig och jag ramlade av vägen hela tiden. Sedan låg jag i ett dike och skrattade. Tur att det var väldigt nära till mig, vem vet annars hur hemvägen gått?
Vaknade imorse, kläderna på, sminket kvar, fortfarande alkoholpåverkad. Kände att mitt huvud var en enda stor smet så det fanns bara ett botemedel. Pizza och en hel dag i fåtöljen framför Paris Hilton's BFF Dubai. Sämst program, ändå lite underhållande.

Nu har jag käkat middag och tagit dagens första cigg. Funderar på att ge mig ut på en promenad, då kanske jag vaknar lite. Sedan blir det att bara ta det lugnt hemma så att jag är helt återställd när jag på måndag sätter mig i bilen och beger mig till Peace & Love. Tagga grabbar!


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic





emo kids were getting drunk

Amen sha! Det är fest hos mange.

Mina senaste dagar har sett ut ungefär såhär:
I onsdags kväll var jag och Victor jävligt uttråkade, så vi drog ner på stan för att se vad som bjöds. Det var mycket lite som bjöds så vi drog hem till en tjej (kommer inte ihåg namn hehehe). Där satt vi och tittade på The Never Ending Story, för er som inte vet är det en riktig jävla psykosfilm, i några timmar. Efter det drog vi ner på stan för att äta och kanske hitta någon fest i sista sekund sådär. Det gjorde vi självklart inte så istället drog jag, Umme, Anna och Victor hem till Victor och tittade på en jävla massa skräck.

Igår vaknade vi klockan tre, beställde pizza, spelade CoD och kollade på ännu mer skräckfilm. Sedan blev det något slags krök som även det slutade med skräckfilm. VI ÄR BEROENDE AV BLOOOOD!!! Hm...

Imorse gick jag upp 10, var jävligt sliten, drog hem, åt midsommarlunch hos min moster. Det var helt underbart gott, fick nästan orgasm och nu är jag spymätt... Fan.
Planen for the night är i alla fall att dra till Öregrund och fira midsommar. Tror jag får skjuts så det är helt soft.

Have a great svensk midsommar och snapsa inte ihjäl er förfan!!!!


tytd





Pin the penis on the whore

Idag har intet hänt. Jag har vaknat, ätit, suttit vid datan, rökt, suttit vid datan, ätit osv.

Planen var att jag och Fille skulle till stockholm och köpa lite grejer men så blev det inte. Planen nu är att något ska hända ikväll men jag vet tyvärr inte om det blir så. Det kan bero på att alla i uppsala har avlidit. De har suttit hemma, ruttnat och försvunnit. Jag vill säga till alla er som har det att ni är skittråkiga och jag hatar er. Ledsen för de starka orden men jag har blivit lärd att man ska vara ärlig.

Kanske gör jag någonting ikväll, något kul. Själv eller med någon som faktiskt är rolig och har ett liv, det spelar inte så stor roll. I tider som dessa är jag evigt tacksam att jag finner mig själv så pass underhållande att jag skulle kunna gå på fest med mig själv.

Vakna nu, uppsala.


hgjgjg
SITTIN' IN MY ROOM, GOING FUCKING CRAZY SHOOTING MYSELF IN THE HEAD AND SHIT. OMG THIS IS MENTAL!!!!





I try to kill the song, cause the melody’s all wrong

Om jag bara kan få inbilla mig att du är svaret på mina rop.
Om du bara kan spela med, låtsas och låta mig tro tro tro.
Vi låtsas, snälla vi låtsas att du fångar mig vart jag än faller.
Låt mig bara få leva på tron en stund.
Bara tills jag hittat tillbaka, bara tills jag står på egna ben.



jhkjhhj



Du menar inget med nått du gör och du gör inget

Jag ska dansa hela natten. Du hoppar av tåget när spåret svänger, jag sitter kvar tills det spårar ur och det enda som finns kvar av mig är köttslamsor.
Du spelar alltid safe, men vet du, du kan aldrig vinna. Du förlorar aldrig, vinner aldrig, ditt liv är ett enda stort jävla dödläge.
Du är too school for cool men vi kan party on our own, vi behöver inte dig, dina svarta tankar, dina tomma skratt.
Vi är äkta du är plast, vi är fula du är snygg. Men vi bryr oss inte vi brinner.

För att klara av mig måste du klara mitt tempo, du måste hålla i dig när det svänger du måste måste måste våga blunda och bara flyga. Jag har min egen takt, ramlar du av vagnen får du skylla dig själv, dina svagheter inte mina och om du inte kan klättra upp igen har vi inget gemensamt.

Du kan inte njuta, du kan inte leva, du kan inte känna kärleken i luften du andas in. Jag är inte avundsjuk jag är bara sjuk sjuk SJUK. Vem kom på ordet normal, jag hatar dig, du är onormal. Men är jag så jävla normal då? Vi är natt och dag, vi är svart och vitt men ändå är vi båda så jävla onormala. Du är onormalt tråkig men du är som man ska vara, du är rätt du pratar inte för mycket du är aldrig i obalans.
Jag är sjuk, jag är fel, jag pratar för mycket och jag säger fel saker. Jag äter fel och har fel åsikter.
Men allt jag gör kommer från mitt hjärta.

Jag önskar att jag kunde få dig att förstå hur man gör när man existerar, på riktigt.





I'm home and actually sober

TJA!

Metaltown var pretty fuckin' sweet! Fan vad roligt jag hade, fan vad jag ska tillbaka.
Vi har supit, sett awesome band, moshat, crowdsurfat, varit jävligt blöta, ätit burkmat, mått illa, varit slitna, skrattat, gjort kullerbyttor osv osv. Nu har jag ont i hela kroppen och min näsa är smått blå efter moshen på bmth.
Dagen har bestått av att sova och röka mestadels. Ikväll ska jag baara ta det lugnt och imorn ska jag på polisförhör. Yaaay.

Langar upp lite bilder från metall staden!



fsdfsdfghgfhoiuoidfgg Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic






Metaltown imorgon!

Tjatjatjatja!

Igår blev det krök istället för både bio och revolution. Fan vad spontan jag är. Bra.

Idag har jag varit på stan en snabbis för att fixa grejer till Metaltown, hänglås m.m.
Nu packar jag för fullt och lyssnar på min lista på spotify som endast är gjort för att tagga till Metaltown. Det är vad jag gör. Jag taggar. Jag har allt jag behöver nu, jag har löst hur jag kommer till bussen imorn, jag är glad osv.

Nu är planen att ta en rökpaus, sedan duscha, sedan packa klart. Därefter är det enda som gäller att sova massoooooooor så att jag kommer upp imorgon utan att hata livet.

HEJDÅ NU SKA JAG HA SÅ JÄVLA KUL ATT JAG SMÄLLER AV. PARTY TIL' YOU PASS OUT DRINK TIL' YOU'RE DEAD!


sdfsdfsd

Jag och Ellen ba drar.





Bio och revolution ikväll

Yes, ni hörde rätt. Ikväll blir det bio med Felli och Bettan! Vi ska se blabla nån skräckfilm som jag redan sett haha, meen har man cash spelar sånt inte så stor roll.

Efter det ska jag hem och planera min revolution. Kanske dricker jag upp all min sprit, skriver en dikt, sticker nålar i mig och bara har det bra. Röker en fet och tittar på stjärnorna.
Eller så vilar jag upp mig och taggar inför de nålar som definitivt ska stickas in i min kropp, i näsan och nipplen till och med!

Hejdå era fula jävlar.


gdgdfg

Körde på nått nytt på skallen idag.





allting som jag vill kan jag göra

Om man är positiv som fan så går allting bra.

Nu är det såhär. Jag är inlåst. Inte bokstavligen men jag är så jääävla inlåst i den här jävla vardagen med så många fantasilösa jävla människor.
Jag tänker inte bli nån mänsklig maskin, så jag funderar på att dra. Dra iväg från den här jävla stan. Och det ska jag göra, på torsdag. Då sätter jag mig på en buss till Göteborg. Där ska jag bo i ett sunkigt tält, äta burkmat, röka tills mina lungor kollapsar och dricka tills levern värker. För en gångs skull ska jag få fly den här staden, om så bara för fyra dagar. Sedan ska jag spränga hela uppsala med min överväldigande energi och bege mig till Borlänge, där nästa festival äger rum. Sedan hoppas jag på att få fly till Söderhamn, där jag ska låta havsvindarna blåsa ur hela mitt huvud och när jag kommer tillbaka börjar jag om allt på nytt.

Och just du ska vara glad att just du får va med mig ikväll. Känn dig lyckad, känn dig träffad. Första priset: med mig ikväll.


DFFDF

Det är dags att fly, men vi får inte glömma att knulla hela stan i röven innan vi ger oss av för att supa och spy.
Jag tänker aldrig växa upp.





men du är så vacker när du ler i telefon

Jag vill bara skrika att jag älskar dig och jag vill härifrån.

fdsdfs





I'm a fighter

Nu ska jag inte tupera mitt hår på ett tag, jag ska hålla mig borta från det så länge jag kan.
Moderatmössan är på och nu ska jag kämpa!

gfdgdfg





Tar det jävligt lugnt.

Tja. Hitills har dagen endast gått ut på att dega framför tvn. Vill gärna att den fortsätter så men tror jag måste göra en del saker. Ikväll vet jag inte vad som bjuds så det är bara att komma med förslag asså. Jag ska dock inte förtära alkohol tills metaltown hade jag tänkt. Vill vara helt fresh när jag lämnar uppsala för trust me, när jag kommer tillbaka kommer jag vara allt annat än fresh...

Tror fanimej att jag ska ta en powerwalk. Helt skönt.

Have a nice day, fuckers!


Image and video hosting by TinyPic

Bild från skolavslutningen i fredags.






My heart's a tart

A junkie, an addict, a slave for your love
But I'm not in love
I'm just obsessed

7567676








Sommarlov och poolparty

Hey!
Igår fick jag sommarlov, det var avslutning i domkyrkan och sedan blev vi fria för ett tag framöver. Efter det drog jag och Adolf hem till mig och chillade galet. På kvällen sedan var det dags för glitterfest hos mig, helt soft.
Jag var stadigt packad, Fredrik glittrade, Danne låg på gräset, Isak gav mig blommor, Fillan dansade med slangen, Emil badade med kläderna osv. Det var awesome utom att folket bestämde sig för att dra alldeles för tidigt. Skäms!

Idag har jag varit bakis, chillat vid poolen ett bra jävla tag, ätit grillat osv. Nu är planen att titta på Jackass 3D och käka chips. En rök vore inte äckligt heller.
Kul också att jag har fått ett myggbett på kinden som ser ut som en fet jävla böld, mmmmmmmmm.

Bilder från avslutningen och fekken.

gfdg

ewrwe

uuioui

oåop

oopo

oi

erter

fdgd

l





We're gonna sip bacardi like it's my birthday

TJA GRABBAR! Idag fyller jag år. Jag har fått massa skoj presenter som jag lägger upp bild på seeen. Cash har jag också fått, heeeeeelt soft. Dessutom har jag en awesome superman-tårta som väntar på mig i kylen. Vad gör vi? Nu KÖR vi!

dfgdfg

Amalia skrev Rebecca Black på min arm idag <3


Nu ska jag äta hamburgare och sen blir det tårta, fotar den också!!!!!!!!!! Idag är jag en otroligt jävla lycklig flikka.







I'm kinda spacy

Heiiiii!

Idag har jag varit i skolan, gått på stan och köpt avslutningsklänning och nått random linne. Dessutom har jag träffat Danne och Adolf, solat och badat i poolen, heeeeelt soft.
Idag töjde jag även örat, 12 mm yeaaaaah! Snart blir det tunnel på det.

Vet ni? Imorn fyller jag år hihi. 17 är visserligen en ganska värdelös ålder, meeen man får presenter, tårta och pengar så det är lätt värt ändå. Jag har redan fått 500 kr lite i förskott sådär. Bangar inte.

Nu ska jag sova, godnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt.

gfdg

Cool.





Lika drogfri som amsterdam

Oh oh oh Las Palmas!

Igår var jag, Danne, Adolf och Josef hos Adolf och sen drog vi till hum c. Där var det jävligt dött så vi åkte hem till Axel och tog det jävligt lugnt.
Vaknade, gjorde lax och sallad. Men eftersom jag HATAR all fisk så åt jag kycklinggryta med ris. Fan vad guldig den var.

Ikväll tror jag vi kör igen. WOOP.


dfgfd





duns duns duns

Well hello!
Igår var det spelning med lite sköna band, sedan såg vi The Ark en snabbis i stadsparken. Efter det drog vi hem till Axel och kvällens planer var att bara ta det jävligt lugnt. Det gjorde dock mig och Felicia jävligt uttråkade, så vi röjde. Jag drack upp min vodka som jag hade tänkt låta ligga i väskan hela kvällen. Sedan tänkte jag däcka på en madrass men fick veta att så skulle det inte gå till. Jag blev istället ivägsläpad till Max på ett originalmål. Därefter skulle vi gå hem men blev inbjudna till en balkong på en cigg sådär vid 5-snåret. Tillslut fick jag äntligen slagga och när jag vaknade upptäckte jag att hamburgaren jag hade tänkt äta låg i min väska och var ganska mosad...

Nu mår jag ganska bra trots allt och jag taggar till för kvällens äventyr. Planen är ett litet förkrök följt av antingen parkhäng eller kanske studentfest. Vi låter dimman leda oss.

Ha en röjig lördag folket!


gfgffdfd
Jag och Adolf röjde.


gffgf
Jag fick se The Ark höögt uppe.

dfsdf
Felicia tröttnade på allt chillande!






Specialiserad på verklighetsflykter

Igår var det rätt fun fun fun fun. Var i hum c med massa folk, blev knuffad så att jag flög och höften gick ut led typ haha. Vi sänkte en del och polisen tog det helt lugnt. Knas knas, tåget hem, bussen hem, gå i skogen, sova.
Vakna, äta smörgåstårta, röka, dricka cola, titta på glee.

Vad händer ikväll? Jag har inga planer men funderar på att ta det lugnt. Vi får se vad livet har att erbjuda helt enkelt.


Dricker öl och tar det jävligt lugnt.

ggdfg




Alcoholic kind of mood

Vi slänger upp lite löjliga bilder för att höja THE PARTY MOOD!!

hghgfhgdfgdfg





Come on let's cause a scene

LALALALALALALA!

Hej. Idag tog min brooooori studenten så jag tittade när han sprang ut och gav honom en flarra champagne, grattis!
Sedan drog jag hem och käkade. Nu sitter jag och taggar för ikväll kööööör vi! Glitter och glam i närmsta park.
För när jag grät så grät jag glädjetårar och när du ler mot mig får jag kalla kårar. För jag ser dig överallt och du är varm när det är jävligt kallt.

Nina kan rimma, WOHOOOOOOO!

We're gonna fight til' we do it right.

gdfgfdgdfgfdgdf





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!