We are who we are

Tja!

Livet leker och jag bara glider. Lyckan ligger i mitt blod och pumpas runt i hela min kropp. Helt soft.

Ikväll är det krök i Hum C, och jag bryr mig inte om att de flesta är skittorra och tråkiga som vanligt. FÖR JAG SKA BARA KÖRA. HA!

Idag har jag varit i skolan, varit hos optikern, druckit ice tea på waynes osv. Inget vidare intressant. Vet inte varför jag skrev det ens...

Ha det förjävla bra och jag hoppas att vi ses i dimman ikväll, losers!

Next up:


tghgfh





There's nothing wrong with loving who you are

BABY I WAS BORN THIS WAY!

Hej allihopa!!!!!!!! Jag heter Hannes och jag har en fråga.

Nej.

Idag mår jag som en gud, en trött gud med rufsigt hår. Fortfarande en gud. BELIVE CAPITAL H-I-M.
Har ätit, chillat galet, hjälpt mami med maten osv. Nu dunkar jag Lady to the Gaga och känner kärleken flöda in genom fönstret och in i mina lungor.

Jag har fått en grupp tillägnad mig på facebook. Den heter "Nina Ekholm ska jag sänka dig eller?".  Hjerta.



nhghfgh

Kör.







Bitches be trippin'

HEJ!
Skola, plugg, skola, plugg. Men idag är det FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY! Dags att dra fram flarran.
Ikväll ska jag på spelning, sen ska jag köööra. Är rätt grinig idag som idag som idag men jag ska vara glad för det är tråkigt att vara sur!!! IT'S A PARTY IN SWEDENS PANTS AND YOU ARE INVITED!

Idag redovisade vi våra land som vi gjort på geografin. I Andys, Edris och Tomas land hette de fem största städerna Tig, Kvinna, Gör, En och Macka. Haha, helt soft.

Jag låter det regna med sedlar, jag låter det regna med snö. Låter vissa på dansgolvet leva, och vissa dom låter jag dö. UTGÅNG ÄR FRAMGÅNG!


fsdfsdf

Det var sol någon dag.





I told the bitch she was crazy

Tja tja tja tja!
Soft att jag just spillde kaffe över hela skrivbordet...

Anyhow! Idag har jag haft matte nationella, sedan slutade jag. HEEEELT chill. Körde en kaffe + cigg och nu ska jag titta på Glee, sedan plugga lite historia. Tack, Adolf Hitler för att du ger mig en massa jävla plugg om ditt onödiga krig och utrotning av judar. Bra, grabben. Go fuck yourself. Oh right, you did!
Sedan ska jag in till stan och träffa Josef också.

Med det sagt är det dags för mig att ge mig av, flyga iväg som en fri fågel. Typ...


dfdsfdfd

Någon konstig gammal bild...







I run red lights

Amen sha!

Igår var det fullt med skräck hos Axel! Någon dålig film som alla utom jag tyckte var läskig, sedan The Grudge 2 som var snäppet värre. Härligt att drömma mardrömmar om det sen också! Var fan helt skakis när jag vaknade.
Därefter: Äta frukost, kolla på Scrubs, gå till tåget, åka hem.

Nu har jag dragit en panpizza och tänkte för omväxlingens skull titta på Glee...
Helt soft dag och jag bara glider med! Dock är jag sliten och äcklig men det är väl priset man får betala så att säga.
Ni vet som när man ska använda glitter, det är fiiiiiiint men man får ta att det finns överallt i ca ett år efter det. Kläder, möbler, golv you name it!

Ha en helt super awesome söndag och kör inte bakis!!!


fsdfsd





And I was like baby baby baby

Hej hej HALLÅ!

Igår kväll körde vi i hum c. Det hände inte så mycket, vi söp och lyssnade på musik. Men det var chill!
Sedan drog jag och Josef hem till mig och åt pan pizza och kollade på Glee. Sov, vaknade, drack kaffe, kollade på tv. Sedan drog Josef och nu funderar jag på vad man ska hitta på härnäst! Fett sugen på grillat... Eller oxfilé.

Så vad händer ikväll grabbar? Händer nått jätteskoj drar jag med, annars sitter jag nog hemma framför Glee och dricket te. Helt soft!

Heiiii!


dffd





Whut Whut

Idag har jag haft nationella i  matte, som gick bra (!!!!!!!). Jag har även varit sjukt förbannad, jätteledsen, fånigt glad och emellanåt trött. Fet pms eller? Vet ej.

Nu ska jag titta lite på Glee, sedan ska jag till stan och träffa Josef. Hörs!


sdfdsf



Regn och sims

Det regnar idag. Otrevligt, man blir blöt.

Jorden går inte under på lördag, så nu vet ni det.

Jag måste börjar träna. Vill börja på gymnastik igen till hösten, saknar det som fan. Har alltid älskat gymnastik, men när vår grupp lades ner slutade jag istället för att hitta en ny. Så jag känner att jag borde försöka komma i form igen över sommaren. Mindre svårt egentligen. Bara jag kommer igång så älskar jag att träna. Måste bara komma över den där tröskeln, från perioden då jag spyr efter att ha sprungit tre kilometer. Jag tycker att jag och Fillan ska börja på ridning också haha. Fett roligt att se oss två i de fulaste hjälmarna någonsin. Tror det kan bli latch.

Nu ska jag spela sims fort som fan. Heiii!


khjkjhk

Ja det där kan ju minst sagt vara användbart!








mAN saknar det ju lite. Så du röker hasch?

hgfhf



Rockin' it from day to night

Tja!
Kollat på Glee och rökt hela dagen, typ. Druckit lite kaffe också, och saft. Dagar som denna är inte så händelserika men fyfan vad sköna de är ibland. Bara få ta det lurre och inte tänka på nått.

Ikväll måste jag plugga. Jag välkomnar dock den som vill hålla mig sällskap senare mot kvällskvisten.
Ha en trevlig måndag och drick inte aceton. Eller gör det om det är er grej, like I care.


fgxgxf




T.r.ö.t.t.

Gårdagen var helt lurre. På kvällen drog jag och träffade Axel, Danne och Josef i Hum C. Sedan drog Danne hem och jag, Axel, Josef drog hem till Axel. Väl där tittade vi på obehagligt många avsnitt av Big Bang Theory. Axel somnade rätt snabbt men jag och Josef somnade väl runt fem sådär. Sedan upp klockan åtta för de skulle ta tåget till Stockholm och gå på konsert.

Så nu sitter jag här, trött och jävlig haha. Ska duscha, måla naglarna, sedan dra igång någon skön rulle. Let's softa.






Now he's a superstar

Amen sha!
Skrev inget igår för jag pääällade inte. Hade fullt upp med att plugga och sedan träffa Josef och Axel!
Idag har jag varit i skolan, kommit hem, tittat på tv. Ganska soft måste jag erkänna.
Planerna för kvällen är lite pluggande + kolla på semifinalen i Eurovision. KOM IGEN NURÅ SAADE VI HEJAR JU PÅ DIG GRABBEN! KROSSA DE SMÅ BALKANFITTORNA! Typ.

Idag kom jag på att när jag flyttar hemifrån ska mitt hus se ut som en enhörning och möblerna ska vara glittriga. Josef ville också bo där men han vill ha guldtapeter. Jag vill ju ha blåa med silverstjärnor på.

Nu målar jag naglarna och tittar på musikvideon till Sk8er Boi med Avril Lavigne. Jag kommer ihåg när jag var 11 och mitt liv kretsade kring den videon. Jag skulle ha samma kläder, samma hår, samma smink, samma attityd. Åh jag var så liten och så tuff haha. Eller kanske wannabe tuff jag vet inte. Då tyckte jag att jag var hård.

Ha en bra torsdag. Och imorn är det FRIDAY FRIDAY!


fdfdfd
Jävlar vad jag såg upp till henne!





Take a chance cuz you might grow

HEJ!
Idag har jag haft nationella i engelska, sedan fick jag sluta, alltså vid 12.
I matsalen var det en tjej som trängde sig före halva kön, sedan frågade hon om jag kunde släppa fram henne så att hon kunde ta mat före. Då frågade jag vafan jag skulle göra det för. Hon puttade då undan mig och jag blev jävligt lack och sa högt och tydligt att hon var en bitch. Mina klasskamrater har aldrig sett mig arg såde blev en smula förvånade, men det var ganska befriande då tjejen faktiskt är en bitch. Dö i aids.

Drog hem, solade i tre timmar. Nu ska jag plugga i ca två timmar hade jag tänkt. Sedan tar jag cykeln till elljusspåret och springer en vända sådär spontant. Känns helt rätt.

Ha en överjävligt trevlig tisdag och glöm inte kastrullen på spisen!


rer





jag vill gosa

gfdgf



k.n.u.l.l.a

Hej hej hallå!
Idag har jag skolat mig, dragit en biff med pasta och tzatsiki och jobbat på solbrännan. Är fortfarande blek som ett as men det kommer grabbar!
Sitter just nu och målar naglarna, dricker äppeljuice och lyssnar på musik. Kör en workout ikväll känner jag rent spontant! Efter det måste jag börja på min inlämningsuppgift i lag och rätt... AAAEEEEJ vafan jag gör den intressant helt enkelt. Blir roligare då.

Ps. Jag älskar denna värme. Ligga?

sdfsdf







oh baby he's so cruel

Grillfest igår, helt soft. Sedan hem till Axel och fortsätta kröka, till någon fest och sedan tillbaka till Axel för att sova.
Vaknade, gick på toa, började kallsvettas och skaka. La mig på vardagsrumsgolvet. Somnade. Vaknade, hämtade vatten, sprang till toan och spydde. Åt sallad, spydde upp den direkt. 
Så min förmiddag har varit allt annat än bra. Men nu börjar det ordna upp sig och snart ska vi grilla, omnomnom. Kotlett, potatisgratäng och tsatziki. Matorgie annars dör jag.

Bilder från igår!

sgsfgfgvfdvgdfgdsadsadcccassas





Tonight I'm fucking you

Hey guys!
Idag har jag legat ute i solen och lyssnat på musik, rökt och druckit cola. Ytterst chill om ni frågar mig.
Nu ska jag duscha och börja fixa mig, välja kläder osv, mission impossible som vanligt! Sedan ska jag tagga till och efter det möta Adolf och Danne i stan. Därefter drar vi och grillar och firar Maggie som fyllde år igår!

Känner att jag har ett överflöd av svarta kläder. Vill vara lite mer färgglad idag men tror att det kan bli svårt! Inte lätt att klä sig exotiskt när svart är så god damn snyggt.

gdfgfgfgfddf




Vi har stängt varje helg p.g.a. krök

Tror att det är pensionärernas dag idag asså. Alla ska sitta hemma och käka godis och glo film. Det är fredag, det är vår och det är framför allt krök! Kom igen nu grabbar, gör mig inte besviken!

Vill bara dra på en fet hemmafest och get my freak on liksom. Dansa på borden, hoppa i sofforna, spy glitter, kasta sand. Ni vet, det vanliga.
Som tur är VET jag att det blir krök imorn. Thank god. Grillning och krökning! Vad har man annars våren till?

Jag vill alltid vara ung och dum i huvudet.

sdfsdfsd






It smells like sex and shoes

Tja tja tja!
Idag har jag shufflat, cuz everyday I'm shuffeling. Och jag har blåst bubblor, cuz everyday I'm bubbeling.

Nu sitter jag och funderar på vad man ska hitta på härnäst. Kanske leka med någon, kanske bara chilla galet. Vem vet inte du vem vet inte jag osv.

OCH IMORGON ÄR DET FREDAG FREDAG MÅSTE GÅ NER PÅ FREDAG!! Fett pepp jao.

Alltså jag älskar glitter.

rtert




Allt jag behöver för en brutal sommardag

ssdfs

fgsd

erer

sdfd

efff





bubblor bubblor bubblor bubblor

Hej hej hallå!
Det var en bra dag idag. Först hade vi engelska natiolnella, sedan håltimme, sedan franska, sedan sluta.
På håltimmen gick jag, Narin, Lena, Andrea och Frida ner på stan. Kollade i affärer, åt donken osv. Jag köpte hello kitty såpbubblor! På väg tillbaka till skolan stannade jag och Narin vid bryggan och satt där och blåste för allt vi var värda. Det var som barndomen all over again. Satt och skrattade åt alla bubblor och fann det där med såpbubblor mycket underhållande.
Efter skolan gick jag ner på stan och köpte ett linne + nagellack. Träffade även Ken på tåget på vägen hem!

Väl hemma satt jag i en halvtimme och blåste såpbubblor och rökte och drack kaffe. Det finns inget roligare än att göra rökbubblor! Rökbubbleskola längre ner i inlägget grabbar!!!

Nu är de närmaste planerna att städa, plugga och utföra någon form av träning. Och nej, inte gå till brevlådan den här gången. Funderar på att dra fram cykeln och ta en lång tur!


hybghujthth

cgcgh Bilderna hamnade heelt knas. Men det är vad jag köpteee.
Kände att ciggpaketet var viktigt att få med haha.

hubh
Min eftermiddag!

rfgsfgs

fff

NU SKA JAG LÄRA ER HUR MAN GÖR RÖKBUBBLOR FÖR DET ÄR VERKLIGEN SKITSVÅRT!
Eller?

Steg 1: Dra ett djupt jävla bloss.
ghgdh

Steg 2: Blås en stor jävla bubbla med röken du har i lungorna.
hghj

TADAA! Rökbubbla. Det roligaste är dock när den spricker och det kommer en rökpuff.
dfdsf







Kan folk sluta vara assholes?

Blir trött på att 90 % av alla människor är riktiga fittor. Inte alltid, men då och då. Det räcker för att ni ska räknas som permanenta fittor.
Haha, ska inte göra nått tråkigt dampinlägg nu. För jag är mycket bättre än ni fittungar och jag är en mycket mer värd vän, och jag kommer spy på er från himlen när ni brinner i helvetet!
Om vi alla inte återföds som blommor eller något annat lame...

cfgbhfgc




Girls get naked when they're happy

Heii!
Kom hem från skolan för ett tag sen. Har druckit kaffe, rökt och bara chillat galet. Tror att det är dags att ta en dusch och måla naglarna m.m. Kommer förmodligen somna i duschen, men lite äventyr är ju alltid kul!

Är sjukt sugen på att bara mysa massa, men ingen orkar åka ut hit. Och det är inge roligt att mysa själv.
Känner bara för att gå runt i linne, shorts, slarvig knut, minimalt med smink och solglajjer. Men det är kallt idag. Ska internetshoppa och dricka mer kaffe så blir det bra.

rttre
Have to have!




Dagens




Bootcamp?

Jag funderar på om jag ska köra bootcamp fram till sommarlovet ungefär. Måste dock bestämma mig för ska jag köra måste jag köra fullt ut. Vill se hur mycket jag kan gå ner i vikt på ca en månad.
Självklart kommer jag inte svälta mig själv eller liknande men det blir redigt bootcamp om det blir.
Blir det?
Jaa kom igen nu grabbar!
Okej då, det blir.





Det var valborg och en tät dimma låg över uppsala

Valborg var lyckat! Först parkhäng och sedan grillning hos Victor Ellen. Dock skämde jag ut mig när jag skulle vara hård och dra jägershots. Gick bra först men när jag var klar spydde jag i min egen hand. Fräsch brud!
Sedan blev det sova och vakna till en påse chips och en film.


jyyyyg
Beatbox och freestyle i Hum C.

tret
Jag och Adolf förkrökade i skogen.

rthtr
Danne och Emil myste.

rgtgr
Antalet pussar var väl totalt ungefär en miljard.

dfgfd
Ellen styrde upp korvgrillningen!





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!