Jag går in i den ändlösa glädjen ikväll

Kvalleborg och parkhäng ikväll! Blir nog soft, typ som en kudde eller nått.

Vissa bekymrar sig, men jag är bara glad!
Jag vill bara dansa, jag vill bara dansa.

Idag hade jag matteprov. Det var ett skämt. Tror inte jag får ett enda poäng. Men vad gör det när jag är A REAL WILD ONE?!!
Rätt taggad på imorn, är dock trött så måste sova gott inatt. Sedan börjar festen så fort vi vaknar!

Jag vill avsluta detta inlägg med några visdomsord som jag hoppas att ni tänker på ett bra tag och tar åt er av...




IT'S FRIDAY FRIDAY, GOTTA GET DOWN ON FRIDAY!
EVERYBODY'S LOOKING FORWARD TO THE WEEKEND!


terter

Snyggaste bilden från valborg förra året!





Jag är grov sadist, ska vi ligga?

Som rubriken säger, bara att ringa.

Jaa ni, imorgon är det kvalborg. Det firas i en park med lite gamla classmates sådär. Mysigt, mysigt. De som bangar kan ju suga anal i 5 år.
Valborgsplanerna är däremot mycket luddiga. Adolf ska sova här imorgon och sedan ska vi förkröka och efter det bege oss mot stan! Där träffar vi väl ungefär alla vi känner, brukar se ut så. Sen ser det ut att bli lite grillning och sedan får vi helt enkelt se. Lär bli fett med FEKKE!

Nu ska jag vila mitt lilla huvud.


yuigi





Lammets dag

Tja grabbar!
Chillar galet inomhus. Ja, det ger ångest. Borde gå ut och jobba på brännan asså. Idag har jag kollat på tv, ätit, suttit vid datan. Myeeeees! Jag har även sett poolen för första gången på några månader, 11 grader varmt vatten. Dags för ett dopp kanske? Om man vill dö alltså.

Idag är det annandag påsk = VI SKA ÄTA LAMMSTEK! Så jävla gott så jag dör lite inombords. Ska smaska i mig och lyssna på Lamb of God samtidigt. Bara för att det är tufft.

Ska snart måla naglarna gula. Inte för att det är påsk utan för att jag tänkte att det kan bli lite soft, har aldrig använt det nagellacket så nu kör vi grabbar!

fgf

OJ DÄR VAR JAG OCKSÅ!!




Skjorta, kavaj och röda byxor.

FEKKE igår, jarå. Hade dock extremt lite att konsumera. Blev att dra tidigt, vid tolv. VAFAN JAG BRUKAR JU RÖJA TILL MINST 06.00?!?!?!?

När jag säger sture säger ni plan.
Eller när jag säger skytt säger ni orp.

Bildeeeeeeeeeeeeeeeeer från igår.

sdgvsdgvsccvcvhsdfdsfffdfdcxzcxzvzvzvzx

Dom sa här ta en till.




Let's fuck fuck fuck fuck fuck

Tja! Idag är det påskafton. Det firas med middag sedan FEKKE!
Alla ba "SHIT ÄRE FEKKE?"
Jag ba "JAAA OCH EVERYDAY I'M SHUFFELING!"
Alla ba "VA?!?!?! FATTAR INTE JAO!!!"
Jag ba "TONIGHT WE'RE GOING HARD!"
Alla ba "JAHAAAAAA!"

Hur som helst. Först ska jag övningsköra. Kommer röja vägen, så akta er!
Sedan ska jag turn my swag on.

Glad Påsk skitungar!


xfgfgfx

Gammalt krims krams.



Once a minute.

bcvbv




Hos dig har jag allt.

Förstå bara att jag kan bättre.
Förstå bara att jag vill mer.
Förstå, snälla förstå att det här går att laga.
Att vi kan dra det lasset, att jag kan dra det själv om jag måste.
Jag ger dig allt, allt du vill ha.
Om du bara ger mig en chans att visa att jag kan.



54645645




It feels good. Good, good.

Krööök och parkhäng igår, riktigt soft faktiskt. Lite kallt mot kvällskvisten dock, men vad gör man inte för att få knira lite?
Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Käka, röka, sova osv. Vill egentligen kröka men min fader vill att jag ska stanna hemma så jag är pigg imorn när jag ska övningsköra för första gången. Hoppas jag inte dör. Men rätt coolt om jag krockar med en monstertruck eller något annat tungt.

Har märkt att jag älskar hip hop på våren/sommaren. Annars tycker jag att det är rätt kasst. Soft fan.
Lyssna på den här bara, sjukt tjill.







ice ice baby

Tja fittungar! Ja, de flesta är fittungar idag. Har varit hemma och chillat idag. Med en enda cigarett och hög jävla volym på tvn. Vet inte om det var bra eller inte. Om ca 1 timme ska jag ta bussen till stan, sitta hemma och ruttna känns inte så lockande. Ska ta med mig chips och typ donuts. Haha älskar att käka endast för att jag är arg. Tur att jag inte är en väldigt arg person, då hade jag vägt som ett jävla hus nu.

Sitter och dunkar Vanilla Ice. Sjukt soft grabbar. ICE ICE BABY!


vbvbxv




Han var trevlig, men inte lika snygg som jag

Jag hade skoj i lördags tror jag. Spårat, en del bråk och jag la mig i glasfiber av någon oförståelig anledning, så det kliade massa på mig. Har fortfarande kvar en del i huden tror jag, så det kliar lite smått fortfarande. Jag är ganska dum på fyllan, ja.

Igår blev det spelning, och det var rätt nice. Ikväll ska jag till Felli och chilla galet med några från klassen.

Här kommer lite bilder från lördagen!


fgsdfwerfewrrvbffx






kaos med mig

Vet ni en sak? Jag har ganska liten kontroll över mitt liv atm, och jag vet inte riktigt vad jag gör. Men mitt liv måste vara så. Jag är verkligen ingen kontrollmänniska, om allt går som det "ska" känns det bara fel. Om allt är som alla andra tycker det ska vara, om jag har absolut kontroll så blir jag uttråkad. Jag är en kaosmänniska, jag behöver en del kaos. Inte ständigt, men ganska ofta. Utan festerna, bråken, de missade sista bussarna, alla krossade hjärtan vet jag inte vad jag ska ta mig till. Mitt liv ska inte gå som på räls, det måste spåra ur ibland. Annars känner jag mig vilsen.





Last call for alcohol

Det blev inte att ta det k00lt igår, blev FEKKE istället! Drog med brorsan på fest i krokarna. Drack kalhua och mjölk i brist på annan alkohol. Sedan rullade det även in lite vodka. Drog dock hem rätt tidigt, ville ju vara fräsch idag då det återigen är FEKKE! Oj oj oj oj oj!

Käkade precis och tänkte fixa mig snart. Först måste jag dock fortsätta dunka Justin Bieber ett tag. Jag är tyvärr seriös hahaha.

Ikväll kööööööööör vi grabbar, right? Knutby, här kommer vi.

Let me introduce you to my partypeople:

hjtyjhty

Adolf the ANIMAL!


Image and video hosting by TinyPic

Danne the partyfreak!

sdada

Och Nina the extreme kröker!





Cigaretter och hårspray

Tja! Skitnice dag idag. Vaknade hos Felli då jag sov hos henne efter att jag varit i repan igår. Vi drack kaffe och sen drog vi till skolan. Rollspel på geografin, sedan lunch och matte. Matten blev dock mindre rolig då våran störda mattelärare uttalade sig väldigt rasistiskt. Vi gick och anmälde det till rektorn direkt.

Sedan blev det vattenpipa och även en mun vin eller två på bryggan med folk från skolan. Ytterst trevlig! Efter det införskaffade jag cigaretter och hårspray, så det ska vara!

Ikväll blir det nog att ta det jääävligt k00lt, sedan är det FEKKE IMORN! Taggad som fan, jävlar vad glasen ska gå varma! Eller som idag på rollspelet, vi var olika land och mitt lands invånare hade tydligen ett motto som löd "Jag har hellre en fuktig strupe än ett blött hår". Felli bestämde sig dock för att införa alkoholförbud i landet. Ibland undrar jag hur den flickan tänker. Men hon är söt ändå.

erggrdfgdfg

Taggarå!






nej nu jävlar flyttar jag

Orkar fan inte sitta på landet som ett mongo helt ensam. Wö wö wö ska köpa lägenhet mitt i stan fyfan.
Inte en jävel orkar åka hit och inte fan orkar jag åka till stan hela tiden. Gillar Alsike ibland men nu, nej.
Ska flytta in hos Felli, hon är en tok. Då kan vi dricka öl varje kväll, och ta en kaffe och cigg varje morgon innan vi går till skolan. Guld fan.


tghgfh




Du betalar, njuter, skriker

Alla jobbar hela tiden. Allt jag ser på facebook är "Nu ska jag jobba!" eller "Fan vad bra det gick på jobbet idag".
Hallå, bli som jag istället. Jag jobbar aldrig, jag har cash ändå. Hur? That's my little secret.

kujkuyk




why do you mean so much?

Hos dig är jag stark.

Well well, idag fick jag sluta klockan 12, sedan drog jag hem och käkade wurre. Tog även ett bad och det var förjävla skönt ska jag säga er. Sedan kom Adolf hit och lekte, vi gjorde sjuka saker och hade kul och åt mat. Jag tycker om Adolf. Hon vet ungefär allt som man kan veta om mig. Hon kan hela mitt liv typ haha, finns inte mycket hon inte hört. Och det hon inte hört har ingen betydelse. Vad gör man utan en sådan vän? Jag har alltid undrat.

Image and video hosting by TinyPic

Du är bra.




Jag är så jävla hård

Okej, nu överdrev jag. Såå hård är jag inte.

Jag sitter och lyssnar på Skrillex, känner rent spontant att det bli dubstep-fest snart. Kanske när jag fyller år. Ingen som vet, ingen som vet...

Då bara kör vi och alla ska ha glitter på sig och alla ska dansa för våldtäcktsmän får inte komma. Alla ska få psykos och det ska vara kul.


hty

Random bild. Glajjer ba.




duns duns duns

Dagen började konstigt, jag var trött osv. Sedan efter skolan blev det glass och grejer med Moa och Ida, piggade upp jorå!

Jag ska få sallad och så ska jag färga håret, glad chey! Slippa den här förjävliga utväxten.
Jag ska töja 2 mm till tror jag, ursäkta alla jag lovat att jag ska stanna på 10 mm.
Jag vill pierca septum, fett hett. Sex i näsan liksom.

Jag äter knäckemackor hela tiden och jag powerwalkar. Dessutom går jag till skolan varje dag istället för buss. Duktig flikka mihihihihi. Fett klad.


rtfgtgrgb

Jag har en ponny på munnen.




Did too much cocaine, I didn't mean it.

Tja, jag har ganska tråkigt. Någon får gärna hälsa på, men alla är ju så lata.
Just nu vill jag mest bara ha cigaretter och sex. Dock inte samtidigt, om jag får bestämma. Men gärna mycket tätt inpå varandra. Släng på ett glas whiskey också. Där har vi en utmärkt kväll. Ge mig det, tack.

You know we miss her, we miss her picture.

erger




there's a party in sweden's pants

Vet ni varför? För det är varmt och jag gillar det. VÅRKÄNSLOR.

Nu lever jag igen. Körde som lovat hårt i fredags, när jag vaknade kallsvettades jag och jag började även skaka efter ett tag. Så lördagen gick ut på att överleva och äta. Sedan somnade jag vid tio. Bra tryck! Eller?
Idag har jag tagit det lugnt, bekantat mig med bilen och powerwalkat (Nina rör sig OMG).
Måste plugga ikväll men vill egentligen leka med någon. Så om någon är sugen kan han/hon gärna komma hit och kedjeröka med mig. Jag har nudlar, bullar och massa cola. Komsi komsi!

(Glömde kameran i fredags, fml.)

ujurt



Tonight we're going hard

Ja jävlar, ikväll blir det röj. Det ska jag se till! SHOTS EVERYBODY!

Ja jävlar, ska försöka ta bilder på allt, något jag aldrig lyckas med. Kommer hem med 5 tråkiga bilder fast det hände massa sjuka saker. Ska kämpa nu asså!
Jag skriver imorn, nu måste jag göra lite grejer. Trevlig helg sug och svälj säger jag bara!

We came to get crunk
How bout you?
Bottoms up
Let's go round two!



ergerg

Haha skitful bild från midsommar.



I tear the sun in three To light up your eyes

bcvbvb


Ibland förvånar det mig hur vacker en människa kan vara. Hur perfekt en skapelse kan bli, det fascinerar mig.
Inte bara på utsidan, men delvis. Eller hur en vacker insida kan lysa så starkt utåt, hur det kan få det yttre att skina. Att en personlighet kan vara så fantastisk och unik, att inget annat spelar någon roll.
Hur en människa kan förtrolla en annan.



Vill ha <3

fbhfhb




En underbar låt, regniga dagar som denna

Jason Mraz - A Beautiful Mess




Nu ska jag klä på mig, sminka mig osv.
Typ första dagen i livet som jag tänker "Det här blir en bra dag" när regnet öser ner.

Have a nice day!





Glöm bort bekymmer, sorger och besvär!

Det här är mina vänner. Vi hade jättekul den här kvällen. Syns det?!

5u5urbrb





I'm takin' names

Heii heii heii!

Idag har jag varit i skolan och så har jag lekt med Adolf! Trevlans trevlans!
Nu dricker jag kaffe och rökte nyss. Sen måste jag plugga plugga usch usch.
För glittret sitter inte kvar lika bra om man inte har ett bra klister som grund, så är det. Men mitt glitter sitter jättebra så nu måste jag se till att det inte lossnar! En liten jämförelse med livet sådär.

Längtar till helg! Då är det fest och då kommer jag att vara packad. Det ska bli kul och grabbar får komma till festen, det tycker jag. Man vill inte ha brödparty. WOHOO kom då helg nu kööör vi jag är redo för dig!


fgbfgb





Wednesday!

Godmorgon och hejdå, för nu draaaar jag till skolan! Heii!

hfgtnhfg

Hahaha ser ut som en fisk...



I don't.

You are just a little too easy
I know that we've seen better days
So go fuck all my friends
Just to see if i still care at all

jtyjyjt







PIÑA COLADA TO THE PEOPLE!

Saknar Spanien.

bddfb




And I I I will pretend it didn't hurt hurt hurt

ggdfgdfg


TJA! Idag har jag haft utvecklingssamtal, annars ingen skola. Nice!
Rätt taggad på livet, jag tycker om mig själv hihi. Nina <3

Better late than never and better without you!

Jag har precis ätit goda nudlar och nu ska jag röka. Vet ni? Snart är det sommar och då ser man tuttar överallt!




I was never faithful And I was never one to trust

Borderlining schizo
And guaranteed to cause a fuss
I was never loyal
Except to my own pleasure zone
I was never faithful
And I was never one to trust
Borderline bipolar
Forever biting on your nuts
I was never grateful
That's why I spend my days alone
I'm forever black-eyed

Black-eyed
Black-eyed






Hörde jag sprit, brudar, ligga och fotboll?

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖR VI, VI MÅSTE KÖÖÖÖÖÖÖÖRA!

Fotbollskrök ikväll, snälla, är det bara jag som är på?? Kom igen nu grabbar!
Haha, så brutalt festsugen, fortfarande. Dessutom är jag ledig imorn. Vi kan väl i alla fall sitta ute i solen och dricka importerad vodka?

Får en svag känsla av att the crazy ass bitch in me börjar komma tillbaka. Nice!


Heiidoo!

35y5





Tits and ass and rock n' roll

xdffbdbdgh
rdrhth








Honestly I just need to be a little crazy

Det blev som ingen fest igår! Däckade i min säng typ 11, vaknade halv 3 och gick och la mig. Man måste borsta tänderna innan det räknas som "gå och lägga sig". Om man inte är skitfull, då är det okej. Men då kallas det oftast "dra en fet däck". Nu vet ni!

Idag ska jag städa, sen kanske jag träffar lite vänner, vi får se! Skittaggad på krök såhär en söndag men det verkar jag vara ensam om. Emo emo cry cry.

Sitter och lyssnar på Kesha, snart ska jag måla naglarna och låtsas att jag ska på fest hihi.


drthdrthr




I like it rough

Igår kväll hade vi väldigt roligt, men det var lite spårat. Vi var hemma hos Josef och baaara köörde! Men när visst folk slutade andas kändes det lite överdrivet.
Vaknade bakis och jävlig, överlevde den långa bussresan tillbaka till uppsala. Drog till Axel och typ... sov. Nu är jag hemma och har duschat, dragit en treo, allmänt fräshat upp mig (behövdes) så nu är det midddag och sedan är jag back on track and ready to go crazy again! Har dock ingen fest att dra till typ... Men det kanske löser sig, bjud mig råå!
Om jag ska hinna till stan i vettig tid borde jag börja fixa mig... Men känns onödigt ifall jag inte hittar nån fest. PROBLEM SÅ DET HETER DUGA!!!!!!

We're dancing like we're dumb!!! We'll be forever young!

Faktiskt.

tergerg





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!